Kaikki pussikeisarin nikotiininuuska-arvostelut löytyvät nyt kätevästi tältä sivulta!

Pussikeisari arvostelee tällä sivulla kaikki suosituimmat 4 mg nikotiinia sisältävät nikotiininuuskat, jotka ovat matalan nikotiinipitoisuutensa vuoksi täysin laillisia tilata Suomeen. Sinun on nykypäivänä mahdollista tilata myös vahvempia nikotiinipusseja ilman rajoituksia. Käy tsekkaamassa parhaat verkkokaupat nikotiinipussit.com tai nicofy.com.

Mihin nikotiininuuskaa käytetään?

Nikotiinipussit eli nikotiininuuska on vaihtoehtoinen nikotiinituote tupakalle ja nuuskalle. Nikotiininuuska on nopealla tahdilla räjäyttänyt nikotiinituotemarkkinat täysin uuteen uskoon, nousemalla todella nopeasti suosituimpien nikotiinituotteiden joukkoon Suomessa. Tuhannet suomalaiset ovat vaihtaneet tupakan tai nuuskan nikotiinipusseihin viime vuosien aikana.

Nikotiinipussit vai nikotiinipurkka?

Perinteiset nikotiinituotteet kuten nikotiinipurukumi tai nikotiinilaastarit ovat olleet aiemmin vaihtoehtoina tupakalle, mutta niiden teho on ollut suosiosta huolimatta erilaisissa tutkimuksissa vähintäänkin kyseenalainen. Esimerkiksi brittitutkimuksen mukaan vain alle 10 prosenttia nikotiinipurukumiin siirtyneistä tupakoitsijoista jäivät sille tielle. Kuten monella muullakin alalla, uudet ja modernit innovaatiot ajavat vanhojen keksintöjen ohi nopeasti, ja juuri näin on tapahtunut myös nikotiinipurkalle, kun nikotiinipussit saapuivat valtaamaan nikotiiniuotemarkkinat.

nikotiininuuska lopetuskeinona

Ykkösvaihtoehto tupakalle

Tupakoinnista luopuminen tai toiseen nikotiinituotteeseen siirtyminen voi olla äärimmäisen haastavaa touhua, eikä nuuskasta irti pääseminen ole välttämättä yhtään sen helpompaa. Tupakoinnissa mukana on nuuskan käyttöä vahvempi sosiaalinen riippuvuus ja taas etenkin Suomessa suosituimpien nuuskamerkkien nikotiinipitoisuudet ovat niin hämmentävän kovia, että nuuskatessa kehittynyt nikotiiniriippuvuus voi olla pahempi kuin tupakoitsijalla.

Nikotiinipussiarvostelut auttavat sinua löytämään sinulle parhaiten sopivat nikotiinipussitvaihtoehdot tupakalle tai nuuskalle.

Voiko nikotiinipusseja tilata Suomeen?

Kyllä voi! Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on täysin laillista, on tosin suositeltavaa käyttää kotimaisia toimijoita jotka ovat hyvin perillä alan tuotteista sekä pitävät huolen tuotteiden laadusta sekä takaavat erinomaisen asiakaspalvelun.

Tilaamisen ehdot

Tilatessasi nikotiinipusseja Suomeen sinun tulee muistaa nämä seikat:

  • Voit tilata sekä ETA-alueelta tai ETA-alueen ulkopuolelta, sillä ei ole väliä
  • Voit tilata ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöösi
  • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, tuotteet eivät sovellu alle 18-vuotiaille
  • Voit tilata minkä tahansa vahvuisia nikotiinipusseja ilman rajoitusta

Fimean uusimman tiedotteen johdosta voit tilata minkä vahvuisia nikotiinipusseja Suomeen laillisesti ja ilman minkäänlaisia rajoituksia.

Nikotiinipussit verkosta – luotettavat kauppiaat

Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on helppoa ja turvallista käyttäessäsi alan johtavia verkkokauppoja. Nikotiinipusseja on tällä hetkellä mahdollista tilata monista verkkokaupoista, mutta suositeltavaa on käyttää kotimaisia verkkosivustoja.

Aiemmin ongelmana oli, kun Suomeen ei voinut tilata yli 4mg/pussi sisältäviä nikotiinipusseja, että tilaaja syyllistyi lääkerikokseen ja ennen näitä tilanteita sattui useita per päivä. Nykyisten sääntöjen ansiosta tilaaja ei enää syyllisty rikokseen vaan nikotiinipussien tilaaminen tai maahantuonti Suomeen on täysin sallittua.

Varmat valinnat nikotiininuuskan tilaamiseen

Nikotiininuuskan tilaaminen on varmuudella täysin laillista käyttämällä listaamiamme verkkokauppoja. Listatut verkkokaupat ovat nikotiinialan ammattilaisten omistuksessa ja meritoituneita alallaan. Näiden verkkokauppojen valikoimasta löydät varmasti itsellesi mieluisat tuotteet.

Luotettavat nikotiinipussi verkkokaupat

Nikotiinipussit.com

Nikotiinipussit.com on alan todellinen edelläkävijä. Nikotiinipussit.com verkkokauppa on nikotiininuuskan verkkokaupan markkinajohtaja, joka on viitoittanut tietä monille muille nikotiinipusseja Suomeen tarjoavalle verkkokaupalle.

Tiimi nikotiinipussit.com takana on vakuuttava joukko nikotiinialan ammattilaisia, joilla löytyy sivuston mukaan kokemusta niin tupakasta, nuuskasta, sähkötupakasta ja muista nikotiinituotteista. Koko tiimi on kuitenkin keskittynyt viimeiset vuodet sataprosenttisesti nikotiininuuskaan, ja tästä verkkokaupasta löydätkin varmasti sekä nopeimman että asiantuntevimman asiakaspalvelun, sekä alan uusimmat ja parhaimmat innovaatiot.

Nikotiinipussit.com valikoima

Nikotiinipussit.com on valikoiman osalta keskittynyt enemmän valikoiman laatuun kuin sen määrään. Kaikki tuotteet ovat tarkoin harkittuja ja nimenomaan suomalaiseen makuun valittuja. Nikotiinipussit.com on aktiivisesti mukana kehittämässä uusia tuotteita ja makuja alan johtavien valmistajien kanssa, ja täältä löydätkin nikotiinipusseja, joita ei ole saatavilla mistään muusta verkkokaupasta.

DOPE nikotiinipussit

Nikotiinipussit.com verkkokaupan suosituimmat nikotiininuuskat ovat maan mainiot DOPE pussit. DOPE pussit ovat hieman suurempia kuin useiden muiden valmistajien pussit, joten etenkin monet nuuskan käyttäjät ovat tykästyneet dopen muhkeaan suutuntumaan. DOPE nikotiininuuskaa on neljä eri raikasta makuvaihtoehtoa, DOPE Freeze, DOPE Ice Cool, DOPE Ice Mango ja DOPE Lime Smash.

Katso nikotiinipussit arvostelu tuotteesta DOPE täältä.

ICE nikotiinipussit

ICE on toinen erittäin suosittu nikotiinipussivalmistaja tässä verkkokaupassa. ICE tuotteet tulevat Islannista ja ovat tunnettuja ennen kaikkea todella hyvistä makuvaihtoehdoista, jotka todella maistuvat. Suosituin ICE nikotiinipussi on ICE Frost, joka on perinteinen jäätävä minttu erittäin tuntuvalla porauksella. Muita suosittuja ICE makuvaihtoehtoja ovat muun muassa ICE Freeze Reaper, ICE Habanero Sunset ja ICE Mountain Melt. ICE makuja löydät nikotiinipussien verkkokaupasta vielä reilusti lisää.

Katso nikotiinipussit arvostelu tuotteesta ICE täältä.

PAZ nikotiinipussit

PAZ nikotiininuuska on hurmannut jo tuhannet suomalaiset täydelliseksi mainituilla pusseillaan. Pussien koko ja tuntuma ovat markkinoiden parasta a-luokkaa, eikä PAZ nikotiinipussit häpeä vertailua makujensakaan puolesta. PAZ on varma valinta ja valikoimasta löydät neljää eri loistavaa PAZ makua: PAZ Cool Mint, PAZ Liquorice Mint, PAZ Citrus sekä erittäin kovasta porauksesta kehuttu PAZ Spearmint.

Katso nikotiinipussit arvostelu tuotteesta PAZ täältä.

NYYTTI nikotiinipussit

NYYTTI nikotiinipussit ovat nikotiinipussit.com verkkokaupan tiimin taidonnäyte siitä, mitä saadaan aikaiseksi asiakkaita tarkasti kuunnellen ja sieltä parhaat ideat toteuttaen. Nikotiinipussit.comin tiimi kertoo saaneensa lukemattomia toiveita tervaleijonan makuisten nikotiinipussien hankkimisesta valikoimaansa. Kun valmista tuotetta ei markkinoilta löytynyt, alkoi tiimi kehittämään uutta makua yhteistyössä erään alan parhaimman valmistajan kanssa, ja tämän yhteistyön tuloksena syntyi NYYTTI tervalaku nikotiininuuska.

NYYTTI tervalaku on nimensä mukaisesti tervainen lakupussi, jonka maku on lähes identtinen perinteisen tervaleijona pastillin kanssa. Mikäli olet tervaleijonan ystävä, tämä pussi kannattaa testata ensimmäisten joukossa.

Katso nikotiinipussit arvostelu tuotteesta NYYTTI täältä.

TUNDRA nikotiinipussit

TUNDRA on nikotiinipussit.comin uusin lisäys jo muutenkin vakuuttavaan valikoimaansa. TUNDRA nikotiininuuska on saatavilla kolmen toinen toistaan paremman makuvaihtoehdon muodossa: TUNDRA Glazier Mint, TUNDRA Icy Citrus ja TUNDRA Mango Blast. TUNDRAn mukavan tuntuiset ja makuiset pussit ovat saaneet heti julkaisunsa jälkeen oman vankan fanikuntansa ja tämä nikotiininuuska on varmasti monelle kokeilemisen arvoinen.

Katso nikotiininuuska arvostelu tuotteesta TUNRDA täältä.

Nikotiinipussit.com verkkokaupan valikoiman löydät täältä.

Nicofy.com

Nicofy.com verkkokauppa tarjoaa nikotiinipussien ystäville varsinaisen valikoiman ilotulituksen ja vieläpä todella hyvin hinnoin. Nicofy tiimi kertoo verkkosivullaan missionsa olevan toimia merkittävänä tekijänä sille, että suomalaiset pääsevät Savuton Suomi 2030 -hankkeen tavoitteeseen.

Nicofy panostaa:

  • Laadukkaaseen ja monipuoliseen valikoimaan.
  • Asiantuntemukseen ja osaavaan asiakaspalveluun.
  • Nopeaan ja luotettavaan toimitukseen.
  • Kilpailukykyisiin hintoihin.
  • Luotettaviin ja turvallisiin maksutapoihin.
  • Luotettavaan ja varmaan toimintaan.

Ja näin se todella tekee. Valikoima on runsas ja hinnoiltaan kilpailukykyinen, asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja tietää mitä tekee. Tilaukset saapuivat kolmessa päivässä. Kaiken kaikkiaan Nicofy verkkokaupasta jää erittäin luotettava ja asiallinen kuva.

Snatch nikotiininuuska

Nicofy.com valikoima

Nicofyn valikoima on todella vakuuttava. Valikoimasta löytyy niin yksinoikeudella Nicofyn kaupasta löytyviä tuotteita, kuin myös maailman suurimpien valmistajien suosituimmat nikotiinipussit.

SNATCH nikotiininuuska

Snatch nikotiininuuska on nicofyn lippulaiva ja samalla myös ilmeisesti kaupan suosituin tuote. Snatchin muhkea pussi ja hienosti maistuvat maut tekevät heti vaikutuksen myös pussikeisariin. Snatch Frozen menee ensimmäisen testin perusteella heti top5 nikotiinipussit listalle. Frozen, Artic Mint sekä erittäin marjainen Snatch Forest Fruits ovat kaikki erittäin laadukkaita ja maistuvia tuotteita.

Katso arvostelu tuotteesta Snatch nikotiininuuska täältä.

DISSIDENT nikotiininuuska

Dissident nikotiininuuska tarjoilee monia loistavia makuja todella laadukkaissa pusseissa. Pussikeisarin makuhermoja hyväili parhaiten klassinen Dissident Mint nikotiinipussi ja tämä olikin oma Dissident suosikki siihen saakka, kunnes testivuoron sai Dissidentin uutuus Fiery Ice. Varovaisestikin arvioituna tässä on yksi parhaista nikotiinipusseista, mitä pussikeisari on koskaan suuhunsa saanut. Todella vahva Chilin ja Mintun makuyhdistelmä, joka tuntuu suussa erittäin intensiivisesti. Kuin vanha kunnon Korkeajännitys sarjakuva, myös Dissident Fiery Ice iskee kuin miljoona volttia.

Katso arvostelu tuotteesta Dissident nikotiininuuska täältä.

CAMO nikotiinipussit

Täysin uusi tuote Suomen nikotiininuuskamarkkinoilla on Nicofyn valikoimasta löytyvä CAMO nikotiininuuska. CAMO nikotiininuuskasta pistää ensimmäisenä silmään purkin erittäin onnistunut design, jossa hienona pikku extrana se, että purkki hohtaa pimeässä. Nyt ei pussikeisarillakaan ole kiekot kadoksissa pimeissä klubeissa heiluessa. CAMO nikotiinipussit ovat tarjolla kahden eri maun voimin, Ice Mint ja viime aikoina yleistynyt Mango Mint.

Katso arvostelu tuotteesta CAMO nikotiininuuska täältä.

ILVS nikotiininuuska

Suomalaista käsialaa oleva ILVS nikotiininuuska on kiistämättä yksi Nicofyn upeimmista tuotteista, jota ei juuri muualta löydä. ILVS pussien kaikki neljä makua ovat erittäin toimivia ja maukkaita. ILVS tarjoilee makuvaihtoehtoina Aurora Mint, Spearmint, Wild Berries sekä uutuusmaku Polar Cranberry pussukat, joista kaikki ovat vakuuttaneet pussikeisarin. Etenkin tuore uutuus Polar Cranberry on erittäin mielenkiintoinen ja keisarin suuhun sopiva tuttavuus.

Katso arvostelu tuotteesta ILVS nikotiinipussit täältä.

Nicofy valikoima jatkuu vaan

Nicofyn valikoimaa emme ala tässä kokonaisuudessaan käymään läpi, sillä lista on melkoisen pitkä. Löydät kuitenkin arvostelut myös muista Nicofyn valikoimasta löytyvistä tuotteista arvostelut osiostamme.

Yllä mainittujen merkkien lisäksi Nicofyn valikoimasta löytyvät Aroma King, Volt, Zyn, Shiro, 77, XQS sekä Grant nikotiinipussit, joten valikoimaa tässä verkkokaupassa todellakin riittää. Pääset tutustumaan Nicofyn mahtavaan nikotiinipussivalikoimaan tästä.

Oma lukunsa, Zonnic nikotiinipussit.

Kaikkien nikotiinipussien pohjanoteeraus, Zonnic, ei ole saatavilla yhdestäkään itseään kunnioittavasta verkkokaupasta. Mikäli haluat mahdollisimman irvokkaan nikotiinipussi kokemuksen, Zonnic -pussit löytyvät jokaisesta kaupasta ja kioskista Suomessa. Zonnic -nikotiinipussi on olemukseltaan kuin grahamjauhoissa uitettu ja sen jälkeen kuivurissa kuivattu paperilappunen. Zonnic ei maistu miltään, Zonnic ei tunnu miltään – Zonnic ei ansaitse edes omaa arvostelua. Kyseessä on todella ala-arvoinen tuote kaikilla pussikeisarin mittapuilla mitattuna.

Zonnic monopoli

Suomessa Zonnic kuitenkin oli kauan ainoa vaihtoehto nuuskan sijaan, joten kyllä Zonnic -nikotiinipussi on myöskin vuosien varrella livahtanut monen suomalaisen huuleen. Onneksi nykypäivänä vaihtoehtoja löytyy ja saat laadukkaampaa nikotiininuuskaa kotisohvalle toimitettuna ja tämän tuotteen voi sivuuttaa.

Kuinka nikotiinipussit – arvostelu tuotteesta toimii?

Pussikeisarin arvostelut ovat tietenkin täysin pussikeisarin omia mielipiteitä tuotteista, mutta olen pyrkinyt tekemään arvosteluista sellaisia, että lukija saa hyvän käsityksen siitä minkälainen arvosteltu tuote on, ja olisiko se mahdollisesti kokeilun arvoinen. Nikotiinipussivalikoima kasvaa jatkuvasti ja parhaimmat verkkokaupat nikotiinipussit.com sekä Nicofy tuovat jatkuvasti uusia, jatkuvasti parempia tuotteita markkinoille.

Kun tilaat nikotiininuuskaa Suomeen, sinun tulee olla yli 18 -vuotias. Vahvuusrajoituksia ei tilaamisessa ole, eli voit tilata eri vahvuisia nikotiinipusseja netistä ilman rajoituksia.

Vastuullinen ja luotettava verkkokauppa, kuten molemmat tässä esitellyt kaupat, huolehtivat siitä että tuote on perillä mahdollisimman nopeasti. Nicofyn ja Nikotiinipussit.comin tuotteista löydät varmasti mieluisat vaihtoehdot itsellesi.

Lue pussikeisarin nikotiininuuska-arvostelut ja vaihda tupakka tai nuuska nikotiinipusseihin!