Nyytti Tervalaku oli ensimmäinen Nyytti perheestä launchattu tuote, ja se on saavuttanukin todella huiman suosion. Mielestäni Tervalaku onkin aivan loistava tuote mielestäni. Nyt on tullut taas uutta tuotetta Nyytti nikotiinipussit perheeseen ja odotukset ovat todella korkealla.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Nyt tuli taas uutta makua Nyytti perheeseen! Aijjai, todellakin tilasin aivan samantien tämän mahtavalta kuulostavan uutuuden.

Nikotiinipusseilta tuli taas paketti todella nopeasti lähimpään postiin. Ei montaa päivää tarvinnut odotella tilauksesta.

Nyytti nikotiinipussit voit tilata ainoastaan nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nyytti Minttushotti

Nyytti Minttushotti on ilmeisesti tuon kaikkien tunteman minttuviinan makuinen pussi. Tämä voi ollakkin todella mielenkiintoinen tuotos.

Onneksi minttuviina on itselleni aina hyvin uponnut, joten tämän pussin maku on hyvin todennäköisesti todellakin mieleinen.

Nyytti minttushotti
  • Maku: Minttuviina
  • Hinta: 5,90€
  • Pusseja: 20Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Nyytti Minttushotti Nikotiininuuska arvostelu

Nyytti Tervalaku on niittänyt mainetta ja kunniaa Suomessa. Nyt uutta Nyytti makua on ilmestynyt pitkän odotuksen jälkeen. Tämähän onkin aivan loistava uutinen!

Myös Biitti nikotiinipusseja on tullut montaa laatua jo lisää.

Ensivaikutelma

Nyytti Minttushotin kiekko on todella hienon näköinen, ehkä jälleen yksi hienoimmista mihin olen markkinoilla törmännyt. Tulee todella hienot Suomi -vibat tästä tuotteesta!

Tuoksu on tässä minttushotissa todella hyvä, tuoksuu todella minttuisalta. Pussien koko on itselleni oikein hyvä ja laatukin vaikuttaa erinomaiselta.

Tuntuma

Tuntuma on Nyytissä todella hyvä, paljon parempi kuin esimerkiksi Killa nikotiinipusseissa. Porausta löytyy myös aika kivasti tästä Minttushotti nikotiinipussista.

Maku

Maku on aivan loistava! Tämä ehdottomasti kannattaa kokeilla, maku on todellakin kuin minttushotissa, mutta miellyttävämpi. Tämä Päihittää helposti Odens nuuskan, R42 nuuskan ja Killan mennen tullen. Tätä todellakin suosittelen kaikkien kokeilemaan, vaikka minttuviina ei sinulle ehkä maistuisikaan!

Nyytti Minttushotti arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 4/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *