Killa Cold mint extreme kuuluu vahvoihin nikotiininuuskiin. Jos siis lähdet matkailemaan Viroon tai Ruotsiin voit tätä maistella matkasi aikana, ja sinun on myös mahdollista tilata sitä kotiisi Suomeen täysin laillisesti ja ilman rajoituksia.

Killan tilaaminen Suomeen

Killan tilaaminen Suomeen on täysin laillista. Killalta löytyy kattava valikoima eri vahvuisia nikotiinipusseja.

Killan maahantuonti Suomeen

Killa nuuskan maahantuonti ja tilaaminen Suomeen on nykypäivänä täysin laillista.

Aiemmin Suomi luokitteli vahvat nikotiinipussit lääkeaineiksi, joten jos maahantoit niitä laittomasti Suomeen saatettiin sinut tuomita lääkerikkomuksesta tai lääkerikoksesta. Nykyisellään voit siis tilata Killa -nikotiinipusseja ilman pelkoa tekeväsi jotain laitonta.

 • Maku: Jäinen minttu
 • Hinta: Alk 3.50€
 • Pusseja: 20 kpl
 • Nikotiinia: 12,8mg/pussi

Killa nikotiininuuska arvostelu

Viron reissulla tuli testattua killa nuuskaa. Killa on omasta mielestäni nikotiinipussien denssi, halpaa ja poraavaa kamaa. Killan maku on erittäin pistävä ja kemiallinen piparminttu.

Haju ja maku sektorilla aika denssimäinen fiilinki ilman tupakan tunkkaisuutta toki.

Ensivaikutelma

Todella pistävä haju iskee heti purkin avatessa nenään. Pussi vaikuttaa hyvälaatuiselta. Killa nuuskan koko on nikotiinipusseille perinteinen slim.

Tuntuma

Jäätävä jytääminen alkaa huulessa heti erittäin agressiivisesti. Suuhun leviää nopeasti kemiallinen mintun maku, mikä on erittäin epämiellyttävää.

Maku

Maku on suurin miinus itselleni killassa. Normaalisti nikotiinipussit ovat puhtaan ja raikkaan makuisia, mutta tämä maistuu kemikaaleilta.

Killa Cold mint extreme arvosana

 • Hinta: 5/5 Virossa nuuska kioskilta 3,5e
 • Maku: 0/5
 • Poraus: 5/5
 • Suutuntuma: 2,5/5

Yksi kommentti

 1. (1/5)

  Sulaa ihoa suusta kun tätä vetää, oikeesti joutuu syljeskelemään irronnutta ihoa suusta niin ei ol kovin terveellinen vaihtoehto

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *