Biitti nikotiinipussit ovat erityisen suosttuja nikotiininuuskia. Biitti on julkaissut kirjoitus hetkellä 5 makua jotka ovat Biitti Eucalyptus, Biitti Wintergreen sekä Biitti Strong mint. Biitti Chili bomb ja nyt tietysti Biitti Gold. Biittiä onkin jo kehuttu todella hyväksi nikotiinipussiksi. Biitti nikotiinipussit voit tilata nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Laitoinkin pitkästä aikaa Tilausta sisään nikotiinipussit.com verkkokauppaan ja muistin että Biitti Gold nikotiinipussista ei arvostelua vielä löydykkään, mutta kohta löytyy.

Paketti tulikin taas nopeasti smartpostiin ja kävin hakemassa tuotteet.

Biitti nikotiinipussit voit tilata Nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Biitti Gold

Biitti nikotiinipussit ovat 0,6g kokoisia. Biitti nikotiinipusseit ovatkin olleet yksiä minun suosikkejani. Biitti Gold sekä Biitti Wintergreen toimivat erinomaisen hyvin. Myöskin Biitti Chili bomb tuo mukavasti tulisuuttaa päivään.

Biitti Gold on Spearmintin makuinen nikotiininuuska, joka on valmistettu ilmeisesti Suomalaisten jääkiekon maailman mestaruuden kunniaksi.

Biitti gold nikotiinipussi
  • Maku: Spearmint
  • Hinta: 5.90€
  • Pusseja: 30Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Biitti Gold Nikotiininuuska arvostelu

Biitti nikotiinipussit ovat olleet erinomaisen tuntuisia ja makuisia. Pussin koko on ollut itselleni aina sopiva ja eikä Biitti Gold tule varmasti olemaan pettymys ainakaan sen suhteen.

Ensivaikutelma

Biitti Gold kiekko on mielestäni upean näköinen, valkoinen kiekko jossa on sinisellä tekstillä kirjoitettu nimi ja logo. Biitti kiekossa myös mainitaan jääkiekon mestaruudesta, joka lämmittää ainakin omaa mieltä. Hyvä Suomi!

Avattuani kiekon kiekosta leimahti todella raikas ja upea tuoksu. Siinä ei kyllä malta olla heittämättä pussia huuleen.

Tuntuma

Säkin kun heittää huuleen niin tuntee tämän Biitti laadun. Kyllä on nikotiinipussit.com saanut taas erinomaisen nikotiinipussin käsiinsä. Tämä on vanhalle nuuskaajalle sopivan kokoinen pussi ja poraakin ihan mukavasti.

Kosteus on tässäkin pussissa oikein hyvin kohdallaan, kuten mielestäni kaikissa Biitti nikotiinipusseissa.

Maku

Maku tulvahtaa heti suuhun kun laittaa pussin huuleen, aijjai kuinka maukas pussi tämä onkaan. Spearmintin maku ei ole liian jyrkkä eikä liian teollinen. Tässä on jotenkin todella luonnollinen maku.

Vanhalle nuuskaajalle tämä nikotiinipussi on varmasti todella loistava valinta! Jos Killaa tai muita vahvasti poraavia pusseja yleensä käytät, niin silloin kannattaa myös testata Biitti Gold.

Tupakoitsijalle tämä Biitti Gold pussukka voi olla liian poraava, Tupakoitsijoiden kannattaa kokeilla esimerkiksi Nyytti Tervalaku. Tilaa Biitti Gold Täältä.

Biitti Gold arvostelu

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 5/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *