Killa nikotiinipussit ovatkin jo suhteellisen tuttu näky Suomen katukuvassa. Killa nikotiinipussit on nyt saatavilla Nicofy.com verkkokaupassa. Kyseisestä verkkokaupasta löytyy kirjoitus hetkellä 9 erilaista Killa makua.

Nämä Nicofyn Killan pussien nikotiinipitoisuus on 4mg/pussi.

Killat voit tilata osoitteesta www.Nicofy.com

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Tilasin siis Killan nikotiinipusseja itselleni, ja tietysti arvostelu on niistä myös nyt tulossa. Tämä Killan pussi on minulle suhteellisen tuttu jo vahvempana versiona. Killa -pusseja on mahdollista tilata Suomeen myös vahvempana versiona.

Tilaus tuli jälleen nopeasti postiin. Ei vieläkään kymmenien tai satojen tilausten jälkeen ole ollut ongelmia toimituksen kanssa. Tämähän on jo tietty pienoinen ihme, koska on posti kumminkin kyseessä.

Killan nikotiinipussit voit tilata Nicofy.com verkkokaupasta.

Killa Cold mint

Killan Cold mint onkin itselleni jo tuttu vahvana pussina, mielenkiinnolla odottelenkin että onko maku ja tuntuma laimentunut pienemmän nikotiinimäärän takia.

Tämän pussin kuuluisi olla todella raikas sekä poraava pussi. Arvostelu Killan pusseista on ollut kuulemani mukaan molemmin puoleista, jotkut pitävät todella paljon tästä pussista ja jotkut taas eivät ollenkaan. Onko tämä markkinoiden paras pussi vuonna 2023, vai onko esimerkiksi Denssi parempi tuote?

Killa cold mint nikotiininuuska
  • Maku: Jäätävä minttu
  • Hinta: 5,49€
  • Pusseja: 30Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Killa Cold mint Nikotiininuuska arvostelu

Killan nikotiinipussien tunnettavuus on noussut pikkuhiljaa Suomessa, ja niitä näkyykin jo paljon katukuvassa. Myös miedommat 4mg kiekot tuntuvat olevan nykyään todella suosittuja.

Huhujen mukaan Killalta on tullut myös nuuskapussi. Nuuskaa ei hirveän moni nikotiinipussien valmistaja taida vielä tehdäkkään.

Ensivaikutelma

Kiekko on perus killan harmaa pääkallopurkki. Design on ihan toimiva mutta esimerkiksi Denssi Brainfreeze kiekko on itselleni paljon paremman näköinen. Myös Dope kiekot ovat todella upean näköisiä.

Kiekon avatessaan tulee todella raikas ja vahva tuoksu. Tämä on varmasti vahvaa ja poraavaa tavaraa.

Tuntuma

Tuntuma on suhteellisen mukava, porausta tästä kyllä löytyy. Tämä kyllä poraa mielestäni aikalailla samalla tavalla, kuin enemmän nikotiinia sisältävä pussi, Mielestäni Kick Spearmintista tai Biitti Chilibomb pussista löytyy jopa enemmän potkua kuin tästä.

Maku

Nikotiinipussien luvattuna vuonna 2023 tämä maku toimii oikein hyvin, makuna tässä jäätävä minttu, menthol makua tästä ei löydy mitä ehkä hiukan jopa lisäksi kaipaisin. Mintun ja mentholin yhdistelmä löytyy tietty Killan ColdXmint. Maku on jopa hyvä, mutta kyllä Nyytti Turkinpippuri nikotiinipussi on mielestäni maukkaampi.

Tämä on hyvä pussi jos olet esimerkiksi vuoden 2023 uutenavuotena vaihtaa nuuskan ja siirtyä whitepouch maailmaan ja alkanut käyttämään näitä valkoisia pusseja.

Tupakoitsijalle tämä killan pussukka voi olla hiukan liian poraava, Tupakoitsijoiden kannattaa kokeilla esimerkiksi Kick Berry mix tai Nyytti Tervalaku.

Killa Cold mint arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 4/5
  • Poraus: 4/5
  • Tuntuma: 4/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *