Pussikeisarin nuuska-arvostelut voit lukea nyt kätevästi suoraan tältä sivulta. Pussikeisari arvostelee tällä hetkellä ne kuumimmat nuuskat, sekä myös ne ei niin tunnetut perinteiset nuuskat.

Perinteistä nuuskaa voit kotiuttaa itsellesi laillisesti esimerkiksi Ruotsista, jossa sijaitsee suosittu nuuskakairan tukku.

Tietysti tulli on määrittänyt tuonti määrät, kuinka paljon voit nuuskaa Suomeen tuoda.

Nuuska arvostelut

Nuuskakairan tukku

Nuuskan käyttäjiä on vieläkin suomessa todella paljon. Nuuskakairan tukku onkin kaikille nuuskaajille jo varmasti tuttu paikka, ja ovat sieltä nuuskaa hakeneet.

Nuuskakairasta löydät monia erilaisia nuuska merkkejä, kuten esimerkiksi Odens cold dry, Göteborgs rapé, Ettan, R42, Siberia, Grov sekä General.

Mitä ovat suosituimmat nuuskat?

Nuuskan käyttäjät löytävät tietysti jossain vaiheessa oman suosikkinuuskan. On monia nuuskasta kertovia saitteja, blogeja ja ihmisiä ketkä antavat tietoa ja kertovat uusimmat vinkit nuuskaan liittyvistä asioista.

Kaikki tieto nuuskaan liittyen lisää omaa tuntemusta aiheesta, joten sinun on pienen perehtymisen jälkeen helpompi löytää oma lempinuuska.

Seuraavana joitain suosituimpia nuuskia.

pussikeisarin nuuskaarvostelut

Odens cold dry

Ehkä suurin ja tällä hetkellä suosituin nuuska on Odens, joka tunnetaan nuuskan kuluttajien kesken myös nimellä denssi. Hinta denssillä on nuuskakairan tukussa n. 25 -30€.

Denssiä saa ostettua myös sieltä pimeiltä markkinoilta. Miinuksena on tietysti se että, hinta on erittäin kova ja tuotteiden laadulla ei ole mitään takuita.

Nikotiinia Odens nuuska sisältää 22mg/g.

Lue Odens arvostelu täältä.

Siberia nuuska

Löytyy myös nuuska josta nikotiinin puutetta ei löydy. Siberia on yksi hurjin perinteinen nuuska. Nikotiinia tästä löytyy 43mg/g. Monet pitävät tästä tuotteesta jo pelkästään huiman nikotiinipitoisuuden vuoksi.

Siberian pusseja onkin kyllästetty nikotiinilla enemmän, kuin monen muun perinteisen nuuskan valmistajat ovat. Siberian kanssa suosittelenkin olemaan jo hiukan varovainen ettei sinulle vahingossakaan ilmaannu nikotiinimyrkytystä tai sen oireita.

Siberian nikotiinimäärä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi suomeen laillisesti tilattavissa oleviin nuuskan vaihtoehtotuotteeseisiin, joita ovat esimerkiksi nikotiinipussit. Nikotiinipusseja voi siis tilata laillisesti netistä suomeen.

Göteborgs rapé

Göteborg on yksi erittäin suosittu nuuska jota Suomalaiset käyttävät runsaasti. Löydät Göteborgs rapé nuuskaa laivoilta, nuuskakairan tukusta sekä useasta muusta ulkomaan tukuista. Nämä Göteborgin pussit ovat kokeilemisen arvoisia.

Lähinnä Göteborgia oleva nikotiininuuska pussi on mielestäni Shiro – Virginia classic. Monet nikotiininuuska -brändit haluisivat imitoida täydellisesti perinteisten nuuskapussien makua, mutta se on ilmeisesti ollut erittäin vaikea tehtävä.

General

General nuuskasta monet pitävätkin ja niitä voi ostaa esimerkiksi haaparannasta Nuuskakairan tukusta. General Onyx on yksi suosituin general nuuskaa käyttävien keskuudessa. Myös generalin Xrange nuuskasta tuntuu erittäin moni pitävän. Kyseiseltä brändiltä löytyy useita suosittuja tuotteita.

Ettan

Ettan nuuskalla on pitkät perinteet ruotsin historiassa, ja on suosittu myös Suomalaisten keskuudessa. Tämän nuuskan tuntevat todennäköisesti melkein kaikki nuuskaajat. Yleensä jos keneltä vain nuuskasta pitäviltä kysytään että onko edes kuullut tästä nuuskasta, vastaus on kyllä. Eli tätä todella kannattaa varmasti kokeilla, jos olet nuuskan suuri ystävä.

nuuskaajat pitävät usein ettan nuuskasta.

Nuuska arvostelut

Nuuskan arvostelu on aikalailla ihan oma alansa. Uusimmat tiedot ja arvostelut pystyy toteuttamaan vain ja ainoastaan kokeilemalla kyseisiä tuotteita. Olen koittanut antaa uusimmat arvostelut mahdollisimman monesta nuuskasta ja sekä tietysti tehdä nikotiinipussiarvostelut myös.

Nuuskat on hiukan hankalampi kirjoittamisen hetkellä löytää, varsinkin koska rajat ovat vähän väliä auki ja kiinni. Nuuskan hankkiminen riippuu paljolti vallitsevasta tilanteesta. Nikotiinipusseja on taas helpompi saada käsiinsä ja kirjoittaa niistä arvostelu. Löydät uusimmat nikotiinipussiarvostelut täältä.

Nikotiinipussit vs. Nuuska

Nuuskaa verrataan usein nikotiinipusseihin. Tämä ei tietysti yllätä koska, käyttötapa on aika samanlainen. Jotkut nikotiinipussivalmistajat ovat saaneet tuotteensa haastamaan perinteiset ja suositut nuuskat. esimerkiksi Ice Fost on ollut nikotiinipussien denssi jo hetken aikaa. Myös Snatch Frozenia on verrattu denssiin ilman sen pahaa hajua sekä makua.

Skruf on ollut yksi suosittu nuuskan korvaaja. Skruf nikotiininuuska on saatavana vain Strong -editioina ja ainakaan kirjoituksen hetkellä eli Skruf nikotiininuuskaa ei voi tilata suomeen. Tämä saattaa muuttua lähiaikoina.

Nikotiinipussit

Nikotiinipussit ovat todella suosittu ja alati kasvava nikotiinituote tupakan tai nuuskan vaihtoehtona. Monet tupakoitsijat sekä nuuskan käyttäjät ovat siirtyneet viime vuosina nikotiinipusseihin.

Löydät erilaisia nikotiinipussiarvosteluita nikotiinipusseista täältä. Voit löytää oman suosikki makusi esimerkiksi Ice nikotiinipusseista ja on mahdollista että siirryt kokonaan tupakan polttamisesta nikotiinipusseihin.

Nikotiinipussit.com

Nikotiinipussit.com on yksi suosimistani verkkokaupoista, josta usein tilaan testiin sekä käyttöön nikotiininuuskia. Kyseisellä verkkokaupalla on premium nikotiinipussi -valikoima, joita et pysty tilaamaan Suomeen mistään muusta verkkokaupasta.

Toimitus on ollut aina todella nopeaa. Nikotiinipussien laatu sekä maku on ollut itselläni aina todella kohdallaan.

Myöskin asiakaspalvelu on ollut aina ensiluokkaista.

Nicofy.com

Nicofy.com on toinen suosimani verkkokauppa josta tilaan itselleni nikotiininuuskat kotiini. Nicofylla on erittäin laaja valikoima josta varmasti löytyy jokaiselle jotain. Tällä verkkokaupalla on kirjoittamisen hetkellä, lähes 60 erilaista nikotiininuuska makua tilattavana.

Nicofyn valikoima on siis erittäin laaja sekä hinnat ovat todella huokeita.

Nuuskakairan tukku

Haaparanta

Haaparanta on saanut mainetta ja kunniaa nuuskan käyttäjien keskuudessa. Siellä sijaitsevat isot nuuska tukut, jotka palvelevat melkeinpä päivittäin. Näistä tunnetuin on varmasti nuuskakairan tukku. Haaparannasta saa ne super vahvat siberia nuuskat, odens white dry, sekä muita top white potion nuuskia.

Top 10 suosituimmat nuuskat löydät varmasti tältä paikkakunnalta.