R42 nuuska on monelle Suomalaiselle tuttu tuote. Tätä Swedish matchin valmistamaa nuuskaa ja Odens – Cold dryn kilpalijaa, saa monelta katutrokarilta ja sieltä vanhasta kunnon haaparannan nuuskakairasta, näin muutamia paikkoja mainitakseni.

Tämä uljas ja vanha nuuska, alkaa olla jo legendaarisessa maineessa.

Nuuska arvostelussa tänään

R42 – Super strong white pussinuuska on pitkän ajan jälkeen löytänyt tiensä pussikeisarin lämpimään syleilyyn.

Tätä pussia on moni imeskellyt jo vuosia. Myös allekirjoittanut on ollut R42 nuuskan pitkäaikainen käyttäjä Odens – cold dry nuuskan ohella.

R42 nuuska

Jos ei ole R42 biittia huuleen ikinä heittänyt niin varmastikin on ainakin purkin nähnyt.

Monet nuuskaajat ovatkin käyttäneet R42 nuuskaa päivittäin. Yleisesti ihmiset pitävät R42:sen mausta ja pörinästä.

Joku on myös sanonut että R42 on maailman paskin nuuska, joka kolisee niin että tuntuisi että jokin metsäneläin perseraiskaa sinua, kun heität päivän ekan biitin huiviin. Tiedä häntä..

R42
 • Maku: Minttu/Eukalyptus
 • Hinta: Laivalla noin. 36 – 40€/torni
 • Pusseja: 20Kpl
 • Nikotiini: 20 mg

R42 – Pussinuuska arvostelu

Tämä on totta tosiaan tuttu tuote, ja joskus R42 onkin ollut meikäläisen päivittäisessä käytössä. R42 nuuska brändillä, on kuusi erilaista makua markkinoilla.

Luulenpa että nyt arvostelussa oleva R42 – Super strong white on ostetuin/suosituin purkki tältä kyseiseltä brändiltä.

Ensivaikutelma

Design kyllä miellyttää meikäläisen silmää. Tietysti hienompiakin purkkeja on maailmalla. Esimerkiksi Dopen kiekot ovat ehkä enemmän mieleeni.

Tuoksu tässä R42 – Super strong whitessä on aika perinteikäs nuuskan tuoksu. Vanhat nuuskaajat tästä tuoksusta varmasti pitävät.

Uskoisin että nikotiinipussien käyttäjät, jotka ovat tottuneet jo herkullisiin tuoksuihin, eivät R42 tuoksusta välitä niin paljon.

Tuntuma

R42 pussinuuska on erittäin tuhti ja itselleni mukavan tuntuinen. Ah, välillä olenkin kaivannut tälläistä isompaa pussia huuleen.

Porausta tästä nuuskaksi löytyy jonkin verran, mutta jos vertaa joihinkin nikotiinipusseihin esimerkiksi ICE – Freezereaperiin, niin porausta ei niin paljon R42 nuuskasta löydy.

Tietty R42:n nikotiinimäärä on huomattavasti suurempi kuin Freezereaperissa. Joten nikotiinipörinät Freezereaperissa jäävät väliin.

Hyvää tässä on verratuna Odens – Cold dry nuuskaan on se että, nuuskapussit eivät mielestäni ala valumaan ihan yhtä nopeasti kuin Cold dryn pussit.

Maku

Maku on Odens – Cold dry nuuskan tyylinen, mutta mielestäni parempi. Ei mikään mahtavin mutta jos olet Odenssia käyttänyt niin todennäköisesti miellät tämän paremmaksi.

Mieleeni tulee ehkä hiukan hammastahnan viboja.

Korvaajia R42 nuuskalle voisi olla ICE – Frost, PAZ – Cool mint tai va9ikkapa Snatch – Frozen.

R42 – Super strong white arvosana

 • Hinta: 5/5
 • Maku: 2/5
 • Poraus: 2/5
 • Tuntuma: 5/5

Yksi kommentti

 1. (3/5)

  R42 oli pitkään suosikkini ja köytin sitä monia vuosia. Nykyään menee vain nikotiinipusseja. R42 vaihtui ICE – Frost nikotiinipussiin.

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *