Tuossa eräänä darraisena aamuna makoilin vesisängyssäni, ja alkoi tekemään mieli hiukan piirakkaa. Lähdin tietenkin löntystämään kohti lähikauppaani, ja ostelemaan tarvikkeita omenapiirakkaa varten.

K-kauppa ja makuliuskat

Myyjä siinä neuvoi minua mitä siihen piirakkaan pitää oikein tunkea, ja itse vain kyyläsin kyseistä myyjää suu aukinaisena. Olipas nätti tapaus.

Jossain vaiheessa heräsin haavemaailmastani, ja jauhojen vieressä vastaani tulikin Frizc makuliuskoja. Ajattelin huvikseni kokeilla kyseisiä makuliuskoja. Näistä saisi ehkä mielenkiintoista makua lisäksi tuohon omenapiirakkaan.

Voisinkin sitten tuoda tälle ihanalle myyjälle palan mun erikois piirakkaa. Se on varmasti sulaa vahaa mun karvaisissa käsissä sen jälkeen. Ja ehkä vastineeksi myyjätär tarjoasi minulle hiukan piirakkaa.

Olin tietysti myös kuullut että niitä makuliuskoja ihmiset käyttävät tupakan maustamiseen. hmm, mielenkiintoista.

Frizc makuliuskan hinta oli K-kaupassa 0,85€/kpl

Frizc makuliuska

Ostin siis yhden Frizc makuliuska paketin ja päräytin niitä sitten tupakkiaskin kylkeen maustumaan. Ajattelin että meikäläisen omenapiirakkaan ei hirveän hyvin mentholin makuinen makuliuska oikein sovi, mutta kokeillaan.

Hetken siinä sekoilin ja sain kuin sainkin piiraan väännettyä! Laitoin yhden kortin yhden piiraan palan alle ja annoin sen maustua noin tunnin ajan.

Frizc makuliuska ei hirveän hyvää makua kumminkaan antanut piirakalle. Hyi saatana. Ehkäpä jokin toinen makukortti, kuin menthol voisi jopa toimia myös omenapiirakkaan.

Perkele, ei kyllä erikoispiirakka toiminut sille myyjällekkään. Siinä se sylkäs sen piirakan palan kassalla roskiin, ja alkoi kakomaan. Taisi jopa vähän oksentaakin. Ostin olutta ja lähdin kotiin..

Frizc - Ice cool menthol makuliuska

Frizc makukortit ja tupakka

Tupakka-askin kylkeen liimattu makuliuska tosin toimi aika mainiosti. Kortti kerkesi olla sen muutaman tunnin askissa, ennen kuin iskin tupakin huuleen ja aloin tupruttelemaan.

Siinä se punainen Marlboro alkoi maistumaan mukavasti mentholi tupakalle. Aikamoista! Miltähän esimerkiksi Kirsikan makuinen tupakka maistuisi.

Makukortteja netistä

Aloinkin hiukan tutustumaan aiheeseen ja tutkin hiukan internetin ihmeellistä maailmaa. Löysinkin erään makukortti.com sivuston, jossa myydään makuliuskoja sekä makukapseleita.

Sivusto näyttää erikoistuneen leivonnaisten ja muiden elintarvikkeiden maustamiseen. Olikin pakko ihan kokeilu mielessä tilata näitä itselleni, vaikka en juurikaan enää kessua imailekkaan.

aroma king - ice-mint-makukortti

Makukapseleita netistä

Rasioita jotka sisältävät 100kpl maustekapseleita on saatavissa kyseiseltä sivulta hintaan 4,90€. Nämä kapselit jos törkkäät elintarvikkeen sisään ja puristat kapselin rikki niin saat samantien makua siihen pullaan tai vaikkapa leipään.

Veikkaisin että nämä makukapselit toimivat myös oikein hyvin esimerkiksi filtterissä.

Tottakai meikäläinen ovelana kettuna teki pikku reijän filtteriin ja painoin kapselin sisään.

Päräytin kessun tulille ja napsautin kapselin. Voila! Sieltähän pärähti heti mentholin makua savukkeeseen. Olen kyllä aikamoinen leipuri, naistenmies ja tupakan maustaja. Ammattimieheksi voisin itseäni kehua.

blueberry-mint-makukapseli

Makukapseli rasiat

Makukapseli rasioita on isompi 100 kpl rasia sekä kynän mallinen rasia, josta löytyy 50 kpl kyseisiä palloja. Tämä pienempi kynän mallinen makukapseli rasia, voi olla erittäin kätevä kantaa vaikkapa taskussa.

Tietenkin pitää olla erittäin innokas maustamaan erilaisia elintarvikkeita, jos tätä kanniskelee mukana. Tai sitten ehkä niitä palloja tuuppailee sinne tupakan filtteriin.

aromaking-blueberry-mint kynä

Makukortit, kapselit ja tupakka

Jos olet vanha menthol körssin imailija, niin tässä on erittäin kätevä tapa maustaa tupakkasi taas vanhaan kunnon mentholin makuun.

Löytyy korttia ja erikokoisia makukapseli annostelijoita. Myös eri makuja löytyy useita. Sähkötupakkaa Suomesta ei saa myöskään kuin tupakalta maistuvana, onneksi e-nesteitä voi maustaa tuotteilla joita ovat makutiivisteet.

Mutta jos tupakka ei enää maistu ja haluatkin jonkin muun vaihtoehdon tilalle, niin käy tutustumassa nikotiinipussi arvosteluihin.

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.