Kick Spearmint nikotiininuuska on Nicofy.com verkkokaupan uusimpia tulokkaita. Kick nikotiinipusseilla on tällä hetkellä kaksi makua, nyt arvostelussa oleva Spearmint sekä Berry mix nikotiinipussit.

Kick nikotiinipussit vaikuttaisi olevan oikein hyvässä hinta/laatu suhteessa verrattuna moniin muihin nikotiiipusseihin. Makua sekä porausta näistä pusseista pitäisi siis löytyä.

Kick Spearmint nikotiinipussit voit tilata täältä.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Tilasin siis Kick nikotiinipusseja itselleni, ja tietysti arvostelu on niistä myös nyt tulossa. Kick nikotiinipussit eivät ole itselleni kovinkaan tuttuja, enkä niitä ole aikaisemmin nähnytkään.

Tilaus tuli todella nopeasti postiin. Ei vieläkään päässyt pettymään. Toimitus tuli siis 3 päivässä lähikaupan smartpostiini. Olisipa kaikki verkkokaupat näin nopeita.

Kick nikotiinipussit voit tilata Nicofy.com verkkokaupasta.

Kick Spearmint

Kick Spearmint nikotiinipussit pitäisi olla todella maukkaita, sekä erittäin poraavia pusseja. Nicofyn sivuilla kerrotaankin että kyseisen pussin pitäisi olla jopa poraavampi kuin Killa nikotiinipussit.

Kick nikotiinipusseissa on myös 30 nikotiinipussia per kiekko.

Nyt päästäänkin testaamaan onko Kick Spearmint päräyttävämpi nikotiinipussi kuin Killa Cold Mint?

Tilaa Killa täältä.

kick Spearmint nikotiinipussit
  • Maku: Spearmint
  • Hinta: 3,89€
  • Pusseja: 30Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Kick Spearmint Nikotiininuuska arvostelu

Uusin Killa nikotiinipussien haastaja Kick nikotiinipussit ovat rantautuneet siis Nicofy.com verkkokauppaan. Tuleeko Kick pusseista yhtä suosittu kuin Denssi Brainfreeze nikotiinipusseista? Denssiä en usko Kickin päihittävän, mutta Killan ohi Spearmint voi mennä.

Denssi nikotiinipussit voit tilata täältä.

Ensivaikutelma

Kick kiekko on perus siistin näköinen joka kertoo jo nimellään mitä tuleman pitää. Kovaa potkua siis tästä odottelen.

Kiekko on laadukkaan oloinen sekä pussit vaikuttavat myös mukavan kosteilta sekä kestäviltä. Pussit eivät rikkoudu pienestä pyörittelystä.

Tuntuma

Tuntuma on tässä nikotiininuuskassa erinomainen. Poraus tuntuu oikeastaan välittömästi ja pussi on miellyttävän kokoinen. Menee jatkoon. Tuntuma on mielestäni hiukan parempi ja jytkympi kuin Killa nikotiinipusseissa. Esimerkiksi siis Killa Cold mint jää mielestäni ainakin kakkoseksi.

Vanhalle nuuskaajalle tämä pussi vaikuttaa olevan kyllä erinomainen. Jos ajattelit vaihtaa tupakan tähä nikotiinipussiin, voi pussi tuntua liian rajulta alkuun huulessa.

Maku

Spearmintin makua löytyy erittäin paljon, ja se maku ei ole ollenkaan teollinen. Tämä menee mielestäni heittämällä ohi esimerkiksi myös PAZ Spearmintin ohitse.

Tämä on todellakin erinomainen pussi juurikin sinulle joka pitää raikkaasta mausta ja olet kyllästynyt mintun makuun. Tässä pussissa on myös hinta/laatu suhde erinomainen.

Tämä on hyvä pussi jos olet esimerkiksi vuoden 2023 uutenavuotena päättänyt vaihtaa nuuskan ja siirtyä whitepouch maailmaan ja alkanut käyttämään näitä valkoisia pusseja.

Vanhalle nuuskaajalle tämä nikotiinipussi on varmasti todella loistava valinta! Jos Killaa tai muita vahvasti poraavia pusseja yleensä käytät, niin silloin kannattaa myös testata Kick Spearmint.

Tupakoitsijalle tämä Kick Spearmint pussukka voi olla liian poraava, Tupakoitsijoiden kannattaa kokeilla esimerkiksi Kick Berry mix tai Nyytti Tervalaku.

Kick Spearmint arvostelu

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 5/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *