Ice nikotiininuuskia on kirjoitus hetkellä neljätoista erilaista makua. Icen valmistamia tuotteita on mahdollista tilata Suomeen ainoastaan nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Icen nikotiininuuskia löytyy varmasti jokaiseen makuun, on makeaa, poraavaa minttua ja chilipusseja. Ice nikotiininuuska brändistä on kasvanutkin jo erittäin suosittu ja tunnettu. Yksi omia ICE suosikkeja on Ice Frost ja Ice Freezereaper.

ICE nikotiinipussit voit tilata nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Tilasin pitkästä aikaa ICE nikotiinipusseja itselleni, olihan sieltä tullut kumminkin uutuus ICE Freeze nikotiinipussi myyntiin. Tilasin samalla myös hiukan Denssi nikotiinipusseja, sekä Nyytti nikotiinipusseja. Posti toimittikin nämä kaikki kiekot rivakasti 3 päivässä lähimpään smartpostiini.

ICE, Denssi ja Biitti nikotiinipussit voit tilata Nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

ICE Freeze

ICE nikotiinipussit ovat 0,5g kokoisia. Yksiä suosikkejani on mukavasti poraava ICE frost 2.0 sekä ICE Guavalava. ICE Freezereaper sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

ICE Freeze nikotiinipussin pitäisi olla todella jäätävä ja poraava minttusäkki. Katsotaan kuinka tämä nikotiininuuska toimiikaan.

Ice freeze nikotiinipussi
  • Maku: Minttu
  • Hinta: 5.90€
  • Pusseja: 20Kpl
  • Nikotiini: 4mg

ICE Freeze Nikotiininuuska arvostelu

ICE nikotiinipussit ovat olleet jo suhteellisen pitkään Suomen markkinoilla, ja ovatkin monelle tuttuja. ICE valikoima tuntuu kasvavan kovaa vauhtia vain isommaksi. Ilmeisesti laatukin on parantunut joten enää ei pitäisi löytyä rikkinäisiä pusseja.

Ensivaikutelma

Icen kiekko on oikein komean näköinen ja on laadukkaan oloinen. Designina musta kiekko toimii mielestäni oikein loistavasti. Muuten nikotiinipussi kiekon design on sama.

Avattuani kiekon kiekosta leimahti todella raikas ja upea tuoksu. Siinä ei kyllä malta olla heittämättä pussia huuleen.

Kannen aukaistuani ryöpsähtää nenääni raikas mintun tuoksu, nämä pussit tuoksuvatkin sille että kyllä löytyy potkua. Pussit vaikuttavat laadukkailta ja mukavan kokoisilta. Itse tosin tykkää isoista pusseista mutta nämäkin menevät.

Tuntuma

ICE Freezen kun heittää huuleen alkaa mukava poraus. Tästä todellakin löytyy mukavasti potkua! Tuntuma on itseleeni ja varmasti monelle vanhalle nuuskaajalle mieleinen. Tupakoitsijoille tämä voi olla hiukan liian raju alkuun.

Tupakki korsteenille suosittelisin ennemmin vaikka ICE Vattulaku nikotiinipusseja. Vattulaku ei ole huulessa niin intensiivinen.

Maku

Maku on Ice Freeze pussissa oikein hyvä. Luonnollisen makuinen minttu raikastaa suun oikein huolella. Ei ole mielestäni yhtään kemiallinen tai mitenkään ikävän makuinen pussi.

Vanhalle nuuskaajalle tämä nikotiinipussi on varmasti todella loistava valinta! Jos Killaa tai muita vahvasti poraavia pusseja yleensä käytät, niin silloin kannattaa myös testata Biitti Gold nikotiinipussit.

Tupakoitsijalle tämä pussukka voi olla liian poraava, Tupakoitsijoiden kannattaa kokeilla esimerkiksi Nyytti Tervalaku. Tilaa ICE Freeze Täältä.

ICE Freeze arvostelu

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 5/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *