ICE nikotiininuuska brändin eri makuisia tuotteita on tällä hetkellä kahdeksaa erilaista. Ice nikotiininuuskat ovat olleet kyllä meikän makuun. Luulenpa että sinä ja jokainen muu löytää varmasti ICE pusseista sen oman kestosuosikin!

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Tällä kertaa vuorossa ICE – Vattulaku nikotiininuuska, joka on todennäköisesti jokaisen herkkuperseen unelmapussi.

Vattulakua monet varmasti tilasivatkin kun tämä herkullisen kuuloinen pussi tuli markkinoille. Vattulakulle on jäänytkin oma käyttäjä kuntansa.

Kuulemani mukaan pussin maku on hiukan voimistunut alkuperäisestä. Tämä onkin vain hyvä uutinen.

ICE – Vattulaku

ICE Vadelmasalmiakki kuulostaa erittäin hyvänmakuiselta nikotiinipussilta. Tästä parempaa makuyhdistelmää on hankala edes miettiä.

Todennäköisesti tämä on samantyyppinen kuin ICE – Glacierbreeze, joka oli mielestäni erinomaisen makuinen.

ICE - Vattulaku nikotiinipussi
  • Maku: Vadelma, Salmiakki
  • Hinta: Alk. 5,50€
  • Pusseja: 20 Kpl
  • Nikotiini: 4mg

ICE – Vadelmasalmiakki arvostelu

ICE – Vattulaku kiekon design on erittäin hieno! Värimaailma toimii ja on melkein yhtä hieno kuin ICE – Freezereaper nuuskakiekossa. En malta odottaa miltä tää vattulaku oikein maistuu!

Ensivaikutelma

Kuten aiemminkin jo sanottu design on oikein miellyttävä. ICE kiekot on mielestäni oikein toimivia ja ajaa asiansa oikein hyvin.

Kiekon aukaistuani vattulakun tuoksu tärähti suoraan nenääni, ja jösses että tuoksuukin aivan mielettömän hyvälle! En usko että juuri kukaan voi sanoa että tuoksu ei olisi mieluinen.

Maku

Ei muuta kuin pussi kätöseen ja suuhun! Kielellä pyöräytin pussia huuleen ja vadelmasalmiakin maku valloittaa makunystyräni. Tsiisus että onkin hyvä!

Jos pidät makeammasta pussista niin tämä on varmasti yksi sellainen josta tulet pitämään! Maku on mukavan makea mutta suhteellisen hillitty. Mieleeni tulee jostain sirkus aakkoset.

Tuntuma

Tuntuma ICE nikotiinipusseissa on ollut aina erinomainen. Tämäkään vattulaku ei tuota pettymystä. Porausta tässä nikotiinipussissa ei ollut mutta en sitä jää kyllä edes kaipaamaan.

Jos kovempaa porausta haluat niin kannattaa kokeilla vaikka Dope – Ice cool tai PAZ – Cool mint. Näillä jää varmasti esimerkiksi sekopäisen vahva Siberia nuuska tai Odens – Cold dry nuuska.

ICE – Vattulaku arvosana

  • Poraus: 0/5
  • Maku: 5/5
  • Tuntuma: 5/5
  • Hinta: 4/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *