Killa nikotiinipussit ovat jo tunnettuja ympäri Suomea. Killahan tunnetaan varsinkin vahvoista nikotiinipusseistaan. Nyt on myös saatavilla laillisesti tilattavia Killa nikotiinipusseja, joiden nikotiinipitoisuus vaihtelee 4mg/pussi ylöspäin. Killa -nikotiinipussit löydät Nicofy.com verkkokaupasta.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Laitoin tilauksen sisään Nicofy.com verkkokauppaan, ja sieltä jälleen saapui lähetys todella nopeasti.

Monesti olen jo Nicofy.com verkkokaupasta kiekkoja tilannut ja koskaan ei ole kuljetuksen kestoon tarvinnut pettyä.

Killa ColdXmint nikotiinipussit voit tilata Nicofy.com verkkokaupasta

Killa nikotiinipussit voit tilata ainoastaan Nicofy.com verkkokaupasta.

Killa Flash Cold X mint

Killan tuotteet ovat minulle jo ennestään tuttuja, tosin vahvempina nikotiinipusseina. Mielenkiinnolla odottelenkin, onko miedommat Killat yhtä vahvan tuntuisia kuin vahvat Killat.

Odotankin Killa ColdXmint pussilta kunnon porausta sekä raikasta makua tupakkaisella twistillä.

Katsotaan onko tästä Killasta vastusta nikotiinipussit.com verkkokaupan Denssi Brainfreeze nikotiinipussille tai Shiro virginiaclassicille.

Killa ColdXmint
  • Maku: Minttu ja tupakka
  • Hinta: 5,49€
  • Pusseja: 30Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Killa Flash Cold X mint Nikotiininuuska arvostelu

Ainakin aikaisemmin Killan muutamat maut ovat olleet suhteellisen hyviä , ja ovat olleet makuuni. Tosin nyt on Biitti, Kick sekä Nyytti nikotiinipussit vieneet omalta osaltani Killalta asemaa. Nyyteistä sekä Biiteistä irtoaa huomattavasti enemmän makua kuin Killasta.

Myös pääsin testaamaan Kick Spearmint nikotiinipussia, joka on todellakin kova Killan haastaja. Kirjoittelen Kick Spearmintista lisää myöhemmin.

Ensivaikutelma

Killan design on ihan ok, ei mikään huippu mutta iskevä. Toimii kyllä itselle. Markkinoilla on mielestäni paljon hienompiakin designeja, esimerkiksi Denssi Brainfreeze kiekon design on ehkä tällä hetkellä hienoin.

Tuoksu näissä pusseissa on raikas, mutta hiukan tupakkamainen. Laatu vaikuttaa myös ihan hyvältä, kestää pientä pyörittelyä sormissa.

Heitetäänpäs yksi nikotiinipussi huuleen.

Tuntuma

Tuntuma tässä pussissa on vanhalle nuuskaajalle oikein miellyttävä, tiukkaa porausta kyllä löytyy. Pussi on tietysti hiukan pienempi kuin perinteisessä nuuskassa.

Pussi on suhteellisen miellyttävän tuntuinen.

Maku

Maku tässä ColdXmint nikotiinipussissa ei valitettavasti ole minulle kovinkaan mieleinen. Maistuu jonkin verran kemikaalille, ja on mielestäni kovin keinotekoisen oloinen, myöskään tämä tupakan maku ei ole hirveän mieleinen. Paljon mielummin käytän esimerkiksi Mittushotti nikotiinipussia tai vaikkapa Denssi Brainfreeze nikotiinipusseja.

Esimerkiksi Denssi Braindfreeze on aivan omaa luokkaansa verrattuna tähän Killan ColdXmint nikotiinipussiin.

Suosittelen tätä kaikille vanhoille nuuskaajille ja nuuskaajille jos hiukan kemikaalinen maku ei haittaa ja pitävät killan pusseista. Tosin kokeilisin myös Denssi ja kick nikotiinipusseja.

Nyytti cold X mint arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 2/5
  • Poraus: 4/5
  • Tuntuma: 4/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *