Nyytti Tervalaku oli ensimmäinen Nyytti perheestä launchattu tuote, ja se on saavuttanutkin todella huiman suosion. Mielestäni Tervalaku onkin aivan loistava tuote mielestäni. Nyt on tullut taas uusia tuotteita Nyytti nikotiinipussit perheeseen ja odotukset ovat ainakin minulla todella korkealla.

Nyytti Cirkus aakkosen voit tilata nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Nyt tuli taas uutta makua Nyytti perheeseen! Huhhuh, todellakin tilasin aivan samantien tämän mahtavalta kuulostavan uutuuden.

Nikotiinipusseilta tuli taas paketti todella nopeasti lähimpään postiin. Ei montaa päivää tarvinnut odotella tilauksesta.

Nyytti nikotiinipussit voit tilata ainoastaan nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nyytti Circus aakkonen

Nyytti Cirkus aakkonen onkin selvästi kaikkien tunteman makeisen Sirkus aakkosten makuinen nikotiinipussi.

Jos Nyytti Circus aakkonen nikotiinipussi on lähelläkään tunnetun makeisen makua, niin tästä tulee varmasti yksi suosikkini. En malta odottaa että pääsen testaamaan tämän.

Nyytti Circus aakkonen nikotiinipussi
  • Maku: Sirkus aakkonen makeinen
  • Hinta: 5,90€
  • Pusseja: 20Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Nyytti Circus aakkonen Nikotiininuuska arvostelu

Nyytti Tervalaku on niittänyt mainetta ja kunniaa Suomessa. Nyt uusia Nyytti makuja on ilmestynyt pitkän odotuksen jälkeen. Nyytti Minttushot on mielestäni myös erittäin loistava uutuus.

Myös Biitti nikotiinipusseja on tullut montaa laatua jo lisää.

Ensivaikutelma

Nyytti Circus aakkosen kiekko on todella hienon näköinen, ehkä jälleen yksi hienoimmista mihin olen markkinoilla törmännyt.

Tuoksu on todella autenttinen hedelmä aakkonen, ai että kun herahtaa vesi kielelle. Pussien koko on itselleni oikein hyvä ja laatukin vaikuttaa todella hyvältä.

Tuntuma

Tuntuma on Nyytissä todella hyvä, paljon parempi kuin esimerkiksi Killa nikotiinipusseissa. Porausta löytyy myös aika kivasti tästä Circus aakkos nikotiinipussista.

Maku

Maku on aivan loistava! Tämä sinun pitää kokeilla jos olet herkkupylly tai vain Aakkoskarkkien suuri ystävä. Tämä Päihittää Odens nuuskan, R42 nuuskan ja Killan mennen tullen. Tätä todellakin suosittelen kaikkien kokeilemaan!

Nyytti Circus aakkonen arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 4/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *