Nyt on vanha kunnon Odens cold dry eli denssi vuorossa arvostelussa. Tämä nuuska on muodostunut jo legendaariseksi suomalaisten keskuudessa. Monet ovat varmasti tätä mustaa kultaa jo varmasti kokeillutkin! Jos ei niin varmasti vähintäänkin kiekon joskus nähnyt.

Denssistä siirtyminen tupakattomaan nuuskaan voi olla vaikeaa. Ensimmäisiä tupakattomia nuuskia eli nikotiininuuskia oli Epok eli nykyinen LYFT nikotiininuuska. Vanhana odenssin käyttäjänä, mielestäni entinen Epok ja nykyinen LYFT ei mielestäni ollut hyvä korvaaja odens cold dry nuuskalle. Nykyään markkinoilla on paljon enemmän hyviä vaihtoehtoja korvaamaan eri perusnuuskia.

Odens cold dry

Tätä monelle tuttua odens cold dry nuuskaa on saatavilla nuuskakairan tukusta Haaparannasta. Katukaupasta voi tätä mustaa kultaa löytää korkeaan hintaan.

Denssi on perus nuuska, jota ei saa tilattua suomeen. Itsekin jouduin aikaisemmin ajella nuuskakairaan hakemaan denssiä. Nyt myöhemmin olen löytänyt nikotiininuuska nettikaupan josta saan edullisesti erimakuisia ja vahvuisia tuotteita.

Odens

Denssin ero nikotiininuuskaan on huima! Odens cold dry nuuskasta löytyy paljon enemmän tavaraa sisältöluettelosta sekä sitä tupakkaa.

Nikotiininuuska on vaihtoehto perinteiselle nuuskalle. Nikotiininuuska ei sisällä tupakkaa.

Lähimpänä nikotiininuuskista tällä hetkellä Odenssia on ICE frost tai Snatch Frozen.

Odens cold dry on legendaarinen nuuska joka nykyään jää kakkoseksi Snatch frozenille.
  • Maku: Odens, en tidä mikä tämä maku on.
  • Hinta: 35€ – 80€ (katukauppa) n. 28€ Haaparannassa
  • Pusseja: 20 kpl
  • Nikotiini: 22 mg

Odens cold dry arvostelu

Odens cold dry purkin kun saa käteen, nousee pintaan nostalgisia fiiliksiä. Ne monen vuoden takaiset sekoilut, sammumiset kännissä ja aamulla heräämiset se jäätävä paskanmaku suussa. Hienoja muistoja mutta, tuote ei ehkä ole niin hieno.

Ensivaikutelma

Ensimmäiseksi kun saa sen denssi purkin käteen ja lehauttaa kannen auki. Tuoksu/haju onkin aikamoinen. Jotkut siintä tykkää ja jotkut sitä vihaavat. Koko metrovaunu haistaa kyllä samantien jos napsautat sen purkin auki. Nykyään jos löytyy esimerkiksi Spearmint nikotiininuuska boxi taskusta ja sen nasauttaa auki, kaikki luulee että laitat purukumin suuhun.

Tuntuma

Denssin tuntuma on kova. Pussi on perus kuivahko. Tuntuu ja poraa kuin perkele. Ekan kerran kun denssin huuleen laitoin niin veltoksi veti ja pää tuntui olevan hetken aikaa sekaisin. Aamu denssin jälkeen joutuu kyllä aina välittömästi täräyttämään paskahuussiin asioille.

Maku

Maku on kummallinen. Pistävä ja hämmentävä. En osaa sanoa muuta kuin että sen on Odenssin makuinen.

Odens Cold dry arvostelu

  • Hinta: 3/5
  • Maku: 1/5
  • Poraus: 3/5
  • Suutuntuma: 3/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *