Nikotiininuuska on uusimpia innovaatioita tupakkatuotteiden itsehoito tuotteena. Nämä tuotteet saapuivat suomeen vuosina 2016 – 2017. Ensimmäisinä markkinoille tulleita oli Zonnic annospussi ja esimerkiksi Epok joka on nykyään LYFT nikotiininuuska.

Monet ihmiset ympäri suomen ovat jo lopettaneet tupakoinnin ja nuuskaamisen nikotiininuuskan avulla. Nyt kerrotaan syitä minkä takia sinunkin kannattaisi tilata nikotiininuuskaa netistä?

Nuuskan ja tupakoinnin lopettaminen

Yksi isoimpia syitä miksi sinun kannattaa tilata nikotiininuuskaa netistä on yksinkertaisesti oma terveytesi.

Tupakoinnin lopettaminen nikotiininuuskalla

Varsinkin näinä aikoina kun Covid-19 on vielä voimissaan on loistava aika lopettaa tupakointi jo ihan varmuuden vuoksi. Tupakointia voi yrittää lopettaa nikotiinilaastareilla, nikotiinipurukumilla ja nikotiini-inhalaattorilla. Nikotiininuuskalla on saatu erinomaisia tuloksia aikaan ja se on ehkä yksi miellyttävimpiä tapoja lopettaa tupakointi.

Nuuskan lopettaminen nikotiininuuskalla

Nuuskasta siirtyminen nikotiininuuskaan on myös erinomaista herkkua terveydellesi. Nikotiininuuska ei sisällä sitä tupakkaa ja useaa muutakaan myrkkyä jota esimerkiksi Odens Cold dry nuuskasta löytyy. Siirtyminen nikotiininuuskaan on ehkä helpoin tapa aloittaa prosessi nuuskasta eroon pääsemiseksi.

Nikotiininuuskaa on laillista tilata Suomeen

Nikotiininuuskaa on laillista tilata Suomeen. Alle 4mg nikotiinia sisältäviä nikotiininuuska tuotteita on laillista tilata suomeen. Eli yhden annospussin nikotiinipitoisuus saa olla maksimissaan 4mg/pussi.

Nikotiininuuskan maahantuonti rajoitukset

Voit tilata kerralla 3 kuukauden nikotiininuuskat kotiisi huoletta jos nikotiinipitoisuus on oikea. Tullin yleisen ohjeistuksen mukaan nikotiinin päivä annos on siis 96mg. Eli jos kuukauteen laskee 30 päivää silloin 20kpl kokoisilla ja 4mg vahvuisilla nikotiininuuskilla se tekee 108 purkkia nikotiininuuskaa.

Yli 4mg nikotiininuuskia on laitonta tuoda Suomeen ulkomailta. Jos laukustasi löytyy vahvempia nikotiininuuskia kuin 4mg voit saada syytten lääkeainerikoksesta. Yli 4mg nikotiininuuskan maahantuontiin tarvitset lääkärin kirjoittaman reseptin. Tarkemmin ohjeistuksesta löydät osoitteesta Tulli.fi

Helppo tilata nikotiininuuskaa netistä

Nikotiininuuskaa on erittäin kätevää ja helppoa tilata suoraan netistä. Tuotteet voit tilata ihan missä vain ja milloin vain. Nikotiininuuskat saapuvat lähimpään smartpostiin josta voi tuotteet hakea kotiin. Ei tarvitse enää etsiä nuuskaa ympäri kyliä kissojen ja koirien kanssa.

Nopea toimitus

Kun olet tilannut nikotiininuuskaa netistä, tilaus saapuu järjestäen 3 – 5 päivässä lähimpään smartpostiin. Joskus voi tuotteet saada jopa nopeammin. Kuten kaikki varmasti tietävät, itellan kuljetuksissa voi olla välillä viivettä ja paketti voi sillointällöin myöhästyä.

Nikotiininuuskan toimitus kestää 3-5 päivää

Laaja nikotiininuuska valikoima

Nikotiininuuska verkkokaupoissa on tätä nykyä erityisen laajavalikoima. Löytyy erikokoisia nikotiinipusseja 0,35g kokoisista nikotiinipusseista, 0,70g kokoisiin pusseihin. Myös makuja löytyy yhtä monta eri variaatioita kuin tuotteitakin löytyy. Kaikissa tuotteissa löytyy myös erilainen poraus ja tuntuma, tämä on erinomaisen tärkeä asia varsinkin vanhoille nuuskaajille jotka ovat esimerkiksi käyttäneet aikaisemmin odens cold dry nuuskaa.

Nikotiininuuska verkkokauppoja

Yksi ensimmäisistä nikotiininuuska verkkokaupoista jolla on erinomaisia tuotteita on Nikotiinipussit.com. Heiltä löytyy ICE nikotiininuuska, DOPE nikotiininuuska sekä PAZ nikotiininuuska. Nämä kaikki ovat erinomaisia tuotteita ja saaneetkin suuren suosion. Näitä tuotteita ei ole myynnissä missään muualla.

Suurin nikotiininuuska valikoima löytyy Nicofy.com verkkokaupasta. Kirjoittamisen hetkellä eri nikotiininuuska tuotteita löytyy 38kpl. Verrattaen muihin Nikotiininuuska verkkokauppoihin, Nicofylta löytyy tämän laajan valikoiman lisäksi vielä halvimmat hinnat.

Halvempaa kuin tupakka tai nuuska

Halvimmillaan saat tilattua erittäin laadukasta ja suosittua nikotiininuuskaa 4.05€/kpl. Tällöin tilausmäärän pitää tietysti olla isompi jolloin tämä hinta tulee voimaan. Itsehoito lääkkeenä tämä on erittäin edullinen hinta.

Tupakka vs. nikotiininuuska

Tupakkavero nousi taas 2021. Punaisen Marlboron hinta on kaupassa nykyään 9,35€/aski. Suomessa tupakkaveroa varmasti kiristetään joka vuosi, siihen asti että kenelläkään ei ole oikeastaan edes varaa polttaa tupakkaa. Yhdellä tupakka askin hinnalla on jo mahdollista saada 3kpl nikotiininuuska kiekkoa. Tällä määrällä jo normaali nikotiinin kuluttaja pärjää ainakin jo kolme päivää. Mielenkiintoisia artikkeleita löytyy tupakan lopettamisesta myös täältä.

Nuuska vs. nikotiininuuska

Halvimpia nuuska torneja saa nuuskakairan tukusta haaparannasta. yhden Odens tornin hinta on hiukan alle 30€. Siihen jos laskee auton käyttökulut vielä päälle, niin hintahan nousee jo roimasti. Omasta ajasta puhumattakaan. Katukaupasta on mahdollista saada tuo torni myös n. 40€ – 70€ hintaan riippuen ajankohdasta.

Nuuskan käyttäminen on kallista

Nikotiininuuska hinta vs. muut itsehoito tuotteet

Nikotiininuuska purkin voit saada alennuskampanjoiden myötä erittäin edulliseen hintaan. Kirjoittamisen hetkellä on saatavilla ZYN nikotiininuuska purkki Alk. 2.90€/kpl. Jotkin nikotiininuuska tuotteet esimerkiksi ICE Frost maksavat alk. 5,50€/kpl mutta sillä hinnalla saa jo erittäin laadukasta ja suosittua tuotetta.

Nicorette 4mg ice mint 20 imeskelytablettia

Nicorette 4mg ice mint maksaa apteekissa 5,95€/kpl. Tabletteja tästä löytyy 20kpl jotka liukenevat nopeasti. Verrattaen nikotiininuuskaan nämä tabletit ovat kalliimpia ja tehottomimpia kuin nikotiininuuska.

Nikotiinilaastari

Nicorette 10mg laastareita on saatavilla apteekeissa 7kpl rasioissa. Hintaa halvimmillaan näillä on huimat 18,5€/kpl. Ei tarvitse kuin nopeasti verrata hintoja niin, huomaat kuinka paljon halvempi nikotiininuuska on.

Nikotiinipurukumi

Nikotiinipurkka on ollut monen suosiossa jo pitkään. Näitä 2mg purukumeja saa ostettua apteekeista 6,50€/rasia hintaan. Yhdessä rasiassa on 24 purukumia. 4mg rasian hinta nouseekin jo hintaan 9,25€/rasia. Kallis itsehoitotuote on myös nikotiinipurukumi. Asialle omistautunut sivusto kertoo enemmän nikotiinipurkasta ja myös muista asioista.

Nicorette suusumute

Nicorette berrymint suusumute 1mg maksaa apteekeissa 27€/kpl. Tuubissa on 150 suihkautusta josta irtoaa 1mg nikotiinia. Tämä on erikoinen tapa lopettaa tupakointi mutta ei ehkä omiaan pääsemään tupakoinnista eroon. Hinta on myös erittäin kova verrattuna nikotiininuuskaan.

Zonnic annospussit

Zonnic 2mg ja 4mg annospusseja voit saada apteekeista noin 6€/kpl hintaan. Näitä tuotteita et tietysti voi tilata suoraan kotiin vaan joudut ne hakemaan R-kioskilta, apteekista tai muusta kaupasta. Hinta on yleisesti kovempi kuin nikotiininuuska Nicofy.com tai Nikotiinipussit.com verkkokaupoilla.

Zonnicin laatu on ollut alusta asti sama ja ei ole muuttunut ollenkaan monien vuosien saatossa. Zonnic annospussi ei juurikaan maistu miltään toisin kuin esimerkiksi ICE Habanero sunset. Näitä kahta tuotetta jos vertaa keskenään on hinta/laatu suhteella eroa kuin yöllä ja päivällä.

Suomalaisia yrittäjiä

Nicofy.com sekä Nikotiinipussit.com kertovat että ovat suomalaisia yrityttäjiä. Nicofyn valikoimista löytyy myös suomalaisen valmistajan ILVS nikotiininuuskia. Nämä yritykset myös suosivat siis suomalaisia yrittäjiä kuten he itse myös ovat.

Nikotiininuuska on paremman makuinen kuin nuuska

Nuuskia on erilaisia ja makuisia. Kumminkaan esimerkiksi R42 nuuska ei ole päässyt samanlaisiin tuloksiin kuin useat nikotiininuuska brändit. Erilaisia variaatioita on nähty kuten R42 red licorice joka ei ole monien mielestä kovin onnistunut tuote.

Nikotiininuuskaa löytyy puhtaasti pelkän colan makuisena tai vaikkapa jääteen makuisena. Yleensä näissä ei ole mitään ylimääräistä aromia joukossa joka yleensä seuraa esimerkiksi R42 nuuska brändiä.

Tarjoukset ja alan uusimmat uutiset

Kun olet tutustumassa nikotiininuuska verkkokauppaan, suosittelen kirjautumaan sähköpostilistalle. Sitä kautta saat tiedon tarjouksista, uutuuksista sekä muista tärkeistä ja sinua hyödyttävistä uutisista.

Uusimmat nikotiininuuska uutiset saat liittymällä uutiskirjeen saajaksi

Uusimmat uutiset

Verkkokauppojen sivuilta löytyy myös useita artikkeleita, jolla voit sammuttaa tiedon janosi. Artikkeleita löytyy esimerkiksi tupakoinnin lopettamisesta ja LYFT nuuskasta. Artikkeleista löydät myös ajan hermolla olevaa tietoa nikotiininuuskan tilaamisesta netistä.

10 syytä tilata nikotiininuuskaa netistä

Yllä on 10 syytä miksi tilaisit nikotiininuuskaa netistä. Nikotiininuuska on halvin ja monimuotoisin tapa lopettaa tupakointi sekä nuuska. Kaikille varmasti pienen kokeilun myötä löytyy omaan makuun ja tuntumaan sopiva nikotiinipussi näistä kaupoista.

  1. Nuuskan ja tupakoinnin lopettaminen
  2. Nikotiininuuskaa on laillista tilata Suomeen
  3. Helppo tilata nikotiininuuskaa netistä
  4. Nopea toimitus
  5. Laaja nikotiininuuska valikoima
  6. Halvempaa kuin tupakka tai nuuska
  7. Nikotiininuuska hinta vs. muut itsehoito tuotteet
  8. Suomalaisia yrittäjiä
  9. Nikotiininuuska on paremman makuinen kuin nuuska
  10. Tarjoukset ja alan uusimmat uutiset

One Comment

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *