Pussi Keisarin testissä tänään

Snatch Frozen on Nicofy.comin omien sanojen mukaan ”kovimman porauksen omaava minttusäkki”. Onko tämä oikeasti nikotiinipussi joka poraa vai onko puhe pelkkää paskan jauhantaa?

Nuuskaa netistä

Nikotiinipussit netistä on tässä nykyajassa hyviäkin puolia. Nykyään saa kaiken tilattua netistä, on kyllä mahtavaa! Ruokaostoksista nuuskaan, kaikki on netissä. Paitsi bisset, siinä kohtaa kun sääntö-Suomi saa alkoholit nettikauppoihin ei tämä mies enää asunnostaan ulos liiku.

snatch frozen nikotiinipussi
Snatch frozen on Odens cold dry nuuskan kruununperijä.

Snatch Frozen nikotiininuuska

Snatch Frozen eli vapaasti suomennettuna Jäätynyt tuhero.

 • Maku: menthol
 • Hinta: alk. 4.05€ purkki
 • Pussin paino: 0,7g
 • Nikotiinipitoisuus: 3,9mg/pussi
 • Pussien määrä purkissa: 20kpl

Nikotiinipussi arvostelu

”Chili äxidentin” jälkeen kaipasin pientä viilennystä ja Lähdin Nicofyn valikoimista etsimään mahdollisimman raikasta minttu/menthol nikotiinipussia. Silmääni osui Snatch Frozenin kuvailu ”Jäinen menthol kairaa, kuin denssi”. Oden’s cold dry a.k.a denssi on kuitenkin parasta nuuskaa mitä maa päällänsä kantaa, joten jos tämä on lähelläkään tätä Ruotsin lahjaa maailmalle, ei se voi olla muuta kuin hyvää.

Ensivaikutelma

Heti kun, pussin ottaa käteen huomaa että, pussit ovat mukavan kosteita ja pulleita. Koko on hieman pulskempi kuin perinteisissä slim nuuskissa, kuten XR General Slim ja XRANGE Göteborgs Rapé.

Tuntuma

Tässä kun on Zonnic minttiä viimeiset pari päivää imeskellyt on Snatchin tuoma poraus kyllä jäätävä. Poraus on samankaltainen kuin denssissä, mutta kylmempi. Omaan huuleen pussin koko ja muoto sopii täydellisesti.

Maku

Snatch Frozenin maku on minttu menthol. Raikkaus on vahva, mutta ei ylivoimainen. Pussin maku on muutenkin omaan suuhun sopivan neutraali. Sopii erittäin hyvin arjen nikotiininuuskaksi.

Snatch Frozen nikotiininuuskan arvosana:

 • Poraus: 5/5
 • Suutuntuma: 5/5
 • Maku: 4/5
 • Hinta laatusuhde: 5/5 (45,0€ tanko ei voi mennä vikaan)

Yksi kommentti

 1. (5/5)

  Markkinoiden paras nikotiininuuska. Likipitäen kaikki nikotiininuskat olen testannut ja tämä yllätti ja hintalaatusuhde vielä ylivertainen. 4,05€/kiekko!

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *