Snuskungen

Tilasin muutaman kappaleen ICE habanero sunset nikotiininuuska kiekkoa. Kävin kiekot hakemassa postista ja samantien täräytin pussit yläpeltiin kuin snuskungen konsanaan.

Mitä helvettiä se snuskungen nyt sitten tarkoittaakaan. Mä en mikää hurri ole, vaan kunnon suomalainen työmies.

Makuna nää pussit on kyl jees, näistä mä pidän. Nää on tälläsiä makeahkoja pussukoita missä on pikkusen potkua. Mun ei tarvi enää sekoilla chilijauheen ja Zonnic -annospussien kanssa. Kerran kokeilin ite maustaa Zonnic -pusseja, ja vituiksihan se meni.

Nuuskakaira

Olin dokaillut about 4 päivää mun vanhan frendin Tapion kanssa. Tapio kova jätkä, se vetää vaan ja ainoastaa Tapio viinaa. Se ei kans pelleile, mut mä oon kyl kovempi jätkä. Oon vanha kunnon nuuskakaira jolle ei vittuilla. Mutta asiaan..

Olin ollut siis reissulla muutaman päivän ja ilmeistyin sitten himaan. Muija ei ollut tyytyväinen. Vetäs mua saatana lävärillä suoraan nokkaan. Siintä sit painuin ovesta takasin pihalle takasin kallion kujille.

Oli pakko saada muija taas paremmalle päälle, koska mua teki mieli jympsytellä sitä. Tiesin että sillä oli hermot kireellä. Se yritti lopettaa nuuskaamista. se veteli joka aamu Zonnic nikotiininuuskat ja Denssit naamaan. Se on aika hullu akka, mut silti digaan jympsytellä sitä.

ICE habanero sunset nikotiininuuska
I

Zonnic kokemuksia

Täräytin siis kauppaan ja ostin muijalle zonnic nikotiininuuskaa ja kassillisen kaljaa. Tietenkin, mä en pelleile.

Tiesin et se lähti duuniin joten halusin yllättää sen ja laitoin viestiä että sitä oottaa yllätys ja romanttinen illallinen, olenhan herrasmies ja mä en pelleile.

Päätin maustaa ne zonnicin mauttomat paskapussit chilillä. Samalla kokkasin romanttista illallista meille. Menu oli nuudelia minne lisäsin helvetisti chiliä ja kanankoiven.

Zonnic pussien maustaminen

Siinä Zonnic -pusseja dippaillessa chiliin hieraisin silmääni. Se ei todellakaan ollut mikään hyvä juttu. Huusin kuin perkele ja samalla yritin kädelläni löytää vesihanaa saadakseni helpotusta.

Käsi osuikin siihen valmiiseen nuudelikippoon mikä lensi suoraan mun varpaille, joka sattui ihan saatanasti. Siinä mä sit hieroin silmiä jotka olivat tulessa ja hypin yhdellä jalalla.

Koska se keittiön lattia oli märkä ja ihan helvetin liukas. Vedin siinä sitten tietenkin turvalleni. Se helvetin chilikippo lens suoraan mun munan päälle. Mä kokkasin siis alasti. Halusin et mun muija näkee mut komeimmillani. Mun mahtavan miehekkään kropan, tietysti myös mun mahtavan meisselin. Eli siis ne helvetin chilit lens suoraan mun meisselin päälle.

Siel mä sit sätkin. Chilit meisselin päällä, silmässä ja varpaat paskana alasti lattialla. Muistin tän kaiken keskellä että maito auttaa chilin poltteeseen. Hapuilin kivuissani jääkaapin ovea auki. Sain ovesta otettua tölkin punasta maitoa ja tungin mun mahtavan meisselin maitotölkin sisään. Se helpotti. Aattelin että helvetti mä oon kyl fiksu jätkä ku tajusin sen maitojutun.

Chili kuppi zonnic nikotiininuuskan maustamisen apuna.

Siinä kun helpottelin oloani muna maitopurkissa niin eiköhän se muija tullut himaan. Jumalauta sen ilmettä. Siinä se seiso hölmistyneen näköisenä viinipullo kädessään.

Parin sekunnin päästä se huusi et mikä vitun romanttinen illallinen tää on! Ja mikä mua vaivaa ku pitää maitotölkkiä panna! Sit se heitti sen viinipullon suoraan mua päin ja se osui mua ohimoon. Tuolloin multa lähti taju.

Heräsin ku naapurin pariskunta Simo ja Anna tuli mua läpsimään. Siinä mä hourailin jotain chilistä, zonnicista ja huusin että mä oon nuuskakeisari, snuskungen. Mä en pelleile edes hämärän rajamailla.

Muija hommas lähestymiskiellon. Saatana.. Se menetti kovan jätkän ja herrasmiehen. Lähin siintä sitte taas Tapion kanssa dokaamaan. Mä en pelleile..

Nuuskaa netistä

Mut sellanen tarina tuli mieleeni näistä ICE habanero sunset nikotiininuuskista. Sekä pieni nikotiininuuska arvostelu. ICE Habanero sunset on jees. Kannattaa tilaa.

Näitä ei saa nuuskakairan tukusta, vaan Nikotiinipussit.com sivulta. Tää ei ollu siis nuuskaa. Vaan tupakaton nuuska, eli nikotiininuuskaa.


Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *