Nyt on nikotiinipussit.com saanut uuden ja todella mahtavan kuuloisen uutuuden valikoimiinsa. Tämä uutuus on tietenkin Denssi Brain freeze. Verkkokaupassa luvataan että tämä on todellakin erikoinen ja jäätävä uutuus. Denssi nikotiinipusseja on tällä kirjoitus vain yksi maku.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Laitoin Denssi Brain freeze pussit välittömästi tilaukseen, kun sain tiedon että nämä tuotteet ovat ostettavissa nikotiinipusseilta.

Denssi nikotiinipussi kiekot saapuivat jälleen todella nopeasti lähimpään smartpostiini. Muutaman päivän sisään siis saapui tilauksesta.

Denssi Brain freeze

Denssi Brain freeze nikotiinipussien kerrotaan olevan todella voimakkaan porauksen omaavia nikotiinipusseja. Verkkokaupan sivuillakin varoitetaan kovasta tuntumasta ja kerrotaankin että tämä tuote ei ole ensikertalaisille.

Innolla odotankin että kuinka kovasti tämä oikeasti poraakaan.

Onko Denssi kuin Odens? Vai onko pelkästään nimi samanlainen? Kohta se selviää…

Denssi Brain freeze nikotiinipussi
  • Maku: Minttu
  • Hinta: 5,90€
  • Pusseja: 25Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Denssi Brain freeze Nikotiininuuska arvostelu

Denssi on nikotiinipussit.com verkkokaupalle jälleen yksi huima uutuus. Tämä Denssi nikotiinipussi brändi tuli Biitti ja Nyytti nikotiinipussien rinnalle, ja näistähän huokuu suomalaisuus. Ainakin Biitti ja Nyytti ovat mielestäni erinomaisia nikotiinipusseja.

Ensivaikutelma

Denssi Brain freeze kiekon design on mielestäni todella hieno. Designista löytyy viikinkiä ja muutenkin entisten viikinkiaikojen huokua. Tämä on selkeästi hienoimpia kiekkoja joita on markkinoilla.

Tuoksu näissä Densseissä ei ole ainakaan samanlainen kuin vanhassa kunnon Odens nuuskassa. Denssin tuoksu on ennemminkin todella raikas ja ehkä jopa hammastahnamainen.

Pussit ovat laadukkaan tuntuisia, pieni pyörittely ei hajoita heti pusseja.

Tuntuma

Denssin tuntuma on todellakin jäinen! Huhhuh, että tuntuu huulessa. Itselleni tuli olo että olisi jääpala huulessa. On kyllä todellinen brain freeze! Kyllä on tuntumaa enemmän kuin ehkä missään muussa nikotiinipussissa.

Pussi on kumminkin miellyttävän tuntuinen huulessa.

Maku

Denssin maku on mielestäni miellyttävä. Todella kliini ja raikas mintun maku puskee näistä pusseista, ei huono ollenkaan. Tämä voittaa mennen tullen esimerkiksi Shiro True north nikotiinipussit. Jos et kaipaa kumminkaan todella kovaa porausta, mutta silti mukavasti tuntumaa, suosittelisin vaihtoehdoksi Snatch – Frozen nikotiinipusseja.

Denssi Brain freeze arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 6/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *