Biitti nikotiinipussit ovat tällä hetkellä uusin tulokas nikotiinipussien valikoimaan. Biitti on julkaissut kirjoitus hetkellä 3 makua jotka ovat Biitti Eucalyptus, Biitti Wintergreen sekä Biitti Strong mint. Biittiä onkin jo kehuttu todella hyväksi nikotiinipussiksi. Biitti nikotiinipussit voit tilata nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Laitoinkin Biitit heti julkaisun jälkeen tilaukseen nikotiinipussit.com verkkokaupasta. Nyt on siis Biitti Wintergreen testissä!

Biitti saapui minulle todella nopeasti. Tilauksesta meni vain kaksi päivää ja nikotiinipussit olivat käsissäni. Todella mahtavaa!

Biitti Wintergreen

Nämä uudet Biitti nikotiinipussit ovat 0,6g kokoisia. Eucalyptus sekä Strong mint sekä Wintergreen on jo kirjoitus hetkellä julkaistu, mutta voisin kuvitella että sieltä on tulossa vielä jotakin lisää.

Nikotiinipussien instagramissa ainakin välähti myös muitakin makuja. Jos en väärin nähnyt niin tulossa olisi myös Biitti Chili bomb. Chili nikotiinipussit ovatkin todella hyvää vaihtelua näihin kylmääviin minttuihin. Esimerkiksi Freezereaper nikotiinipussi on todella hyvä vastine Ice frost 2.0 nikotiinipussille.

Nyt testissä Wintergreen. Katsotaan onko tämä parempi kuin esimerkiksi nicofy.com verkkokaupan Klint Mint.

Biitti wintergreen nikotiinipussi
  • Maku: Wintergreen
  • Hinta: 4,90€
  • Pusseja: 30Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Biitti Wintergreen Nikotiininuuska arvostelu

Biitti on odotettu uutuus, joka saapui nikotiinipussit.com verkkokaupalle. Biitti on on varmasti Suomalaisille mieleinen jo pelkästään nimensä takia.

Biitti nikotiininuuskat ovat saaneet ilmeisen hyvän vastaanoton, nimittäin huomasin että ensimmäiseksi julkaistu, Biitti Eucalyptus loppui jo parissa päivässä nikotiinipusseilta.

Ensivaikutelma

Biitti Wintergreenin ensivaikutelma on erinomainen. Design on Biitti nikotiinipusseissa mielestäni todella hieno. Tässä on myös selvästi ajateltu lätkäfaneja isolla kädellä! Myös on todella mahtavaa että Biitti nikotiinipusseja on rasiassa 30 kappaletta.

Wintergreenissä on todella vahva tuoksu josta saa oikein hyvin kuvan, miltä tuote tulee maistumaan.

Tuntuma

Tuntuma on Biitti nikotiinipusseissa todella hyvä! Nikotiinipussit ovat mukavan kosteita ja ovat juuri sopivan kokoisia minun huuleeni. Porausta löytyy oikein mukavasti, ei aivan hullunaan, mutta sopivasti. Pussit vaikuttavat kestävän myös mukavasti pyörittelyä.

Myöskään Biitti Wintergreen ei tuota pettymystä.

Maku

Tässä Biitti Wintergreen nikotiinipussissa on maku todellakin kohdallaan, mielestäni ehkä tällä hetkellä paras Biitti maku jota olen testannut! Tässä on vahvaa ja omanlaista makua yllinkyllin. Tästä joko pitää tai sitten vihaa.

Tämä todellakin on parempi kuin esimerkiksi Klint Mint nikotiinipussi. Mutta tietysti makunsa kullakin.

Monet nuuskaajat varmasti tykästyvät tähän Biitti nikotiinipussiin. Tämä on todellakin erinomainen nikotiinipussi!

Tämä Biitti pussi on erinomainen esimerkiksi ICE – Freezereaperin rinnalle.

Biitti Wintergreen arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 5/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *