Vanhana nuuskaajana tietenkin vanha kunnon Odens – Cold dry, R42 nuuska sekä muut nuuskat ovat edelleen lähellä sydäntä. Välillä näitä tulee edelleen napsittua, vaikka olenkin jo aikalailla kokonaan siirtynyt nikotiinipusseihin.

Nuuskaaja

Vanhan ajan nuuskaajat eivät aina pidä nikotiinipusseja oikein minään. Varsinkaan Zonnic annospusseja joita saa ostettua R-kioskeilta.

Zonnicit olivat myös minun ensi kosketus nikotiinipussien maailmaan ja unohdinkin nuo valkoiset pussit pidemmäksi aikaa. Ostinkin taas Nuuskakairan tukusta vanhaa kunnon nuuskaa. Olet ehkä ollutkin samassa tilanteessa kuin minä.

Myöhemmin tulikin vahvempia ja hyvän makuisia nikotiinipusseja haastamaan nämä Zonnicin paperilta maistuvat pussit ja näihin tykästyinkin kovasti.

nuuska

Epok ja Killa Nuuska taisi ollakin yksi ensimmäisiä meikäläisen huuleen löytäneitä nikotiinipusseja. Aluksi Killasta kovasti pidinkin, mutta sitten tajusinkin että se ei mitään herkkua ollutkaan esimerkiksi ICE – Frost nikotiinipussin tai PAZ – Cool mint nikotiinipussin jälkeen.

Vanhat nuuskaajat varmasti tietävätkin sekopäisen vahvan Siberia nuuskan. Tästä ei vielä nuuska arvostelua löydy mutta koitan sellaisen vielä tehdä kunnes puistokaljoiltani kerkeän.

Siberia nuuska onkin saanut kilpailijan joka on Pablo nuuska. Pablo (50mg/g) onkin erittäin vahva nikotiinipussi joka nimenomaan kilpailee vain nikotiinipitoisuudesta tuon Siberia nuuskan (43mg/g) kanssa. Tämän varmasti kokenut nuuskaaja tietääkin.

Erilaiset nuuskaajat

Nuuskaajia on monia erilaisia. Löytyy ultimaattisia nuuskapärinän hakijoita, tupakoinnista nuuskaan siirtyneitä, nuuskan mausta pitäviä, nuuskatestaaja, Denssi mies/nainen sekä cooleja nuuskaajia.

Ultimaattisen nuuskapärinän hakija

Yleensä nuoret toverinuuskaajat löytävätkin ensimmäisenä sen denssin, joka pärisee untuvikolle kuin metrinen halko. Siitä yleensä nuoren nuuskaajan ura aukeaakin.

Nuuskapärisijät hakevat tietenkin hullua porausta, tunnetta että lähtee jalat alta, parhaimmillaan innostuvat jos paskat tärähtää punttiin. Yleensä valikoimista löytyy varmasti Odens – Cold dry, Siberia – White dry, Thunder – Ultra strong, Pablo – X Ice cold, yms.

Näitä sitten heitellään huuleen jopa tuplana. Nikotiinitoleranssi on näillä kavereilla erittäin suuri. Ehkä tunnistit itsesi. Itsekin olen joskus ollut tämänlainen nuuskaaja.

Nämä toverit voisivat löytää nikotiinipusseista itselleen sopivia vaihtoehtoja jotka voisivat olla PAZ – Cool mint, Snatch – Frozen, ICE – Frost, ICE – Freezereaper ja ILVS – Auroramint.

Tupakoinnista luopuvat

aloitteleva-nuuskaaja-joka-lopettaa-tupakoinnin.

Tupakoitsijat jotka ovat vaihtaneet nuuskaan ovatkin oma ryhmänsä. Yleisesti nämä nuuskaajat etsivätkin nuuskaa jotka eivät juuri poraa ollenkaan. Göteborg ja Ettan voi olla yksi esimerkki mitä voi löytyä vanhan tupruttajan nuuska valikoimista.

Nikotiinipusseista valikoimissa voi hyvin olla Shiro – Virginia classic, PAZ – Citrus tai vaikkapa ICE – Vattulaku.

Maku nuuskaajat

Maku nuuskaajat etsivät niitä parhaimman makuisia nuuskia jotka voivat olla hieman hinnakkaampia mutta erittäin laadukkaasti tehtyjä. Nämä herrasmiehet ja naiset etsivät parhaimman laatuisia ja makuisia pusseja.

Makustelijoiden nuuskakätköistä voi löytyä esimerkiksi General Onyx, Skruf ja Göteborgs Rapé.

Nikotiinipussi makuja voisi löytyä esimerkiksi PAZ – Citrus, PAZ – Cool mint, ICE – Habanero sunset ja ICE – Vattulaku.

Testaaja nuuskaaja

Nämä nuuskaajat kokeilevat kaikki mahdolliset nuuskat sekä nikotiinipussit mitä vain käsiinsä saavat. Nämä nuuskamuikkuset ottavat kaikesta selvää mitä nuuskaan liittyy ja ovat erittäin hyvin perillä mikä nuuska heille toimii. Tieto nuuska brändien laadusta on heillä myös erittäin hyvässä tiedossa.

He myös mittailevat pussin kokoa ja testailevat esimerkiksi minkälaista repimistä pussit kestävät. Myös nuuskan valumisesta he ottavat aikaa, ja tietävätkin sekunnilleen kauan kestää Denssillä siihen että se alkaa valumaan.

Nuuska testi

Testaaja nuuskaajalla on yleensä suurin nuuska valikoima näistä kaikista. Heiltä löytyy todella monia erilaisia nuuskia ja nikotiinipusseja. Heidän varastossaan on käynyt varmasti miltein kaikki nuuska brändit mitä on vain saatavilla kantaa.

Cool nuuskaaja

Tämä cooli nuuskaaja haluaa kaikkein mageimmat kiekot ja brändit heti itselleen. Hän ei välttämättä käytä nuuskaa tai nikotiinipusseja muualla kuin juhlissa, tai jos käy kavereiden kanssa ulkona. Hienoa nuuska/nikotiinipussi kiekkoa on mukava pidellä pöydällä.

Näiltä cooleilta nuuskaajilta löytyy yleensä Kaikki hienoimmat purkit. Esimerkiksi R42, Killa, DOPE, ICE yms.

Dope freeze nikotiininuuska

Denssi mies/nainen

Denssi miehet ja naiset ovat yleensä sillä Odens – Cold dry nuuskalla aloittaneet pussien käytön. He ovat vannoutuneita denssin käyttäjiä ja pitävät siintä jätepussin mausta ja hinnasta. Saatavuus on yleensäkin ollut erittäin hyvä pimeiden markkinoiden ansiosta.

Denssittäjät yleensä harvoin edes kokeilevat muita tuotteita kuin Odenssia. Vaikka paljon parempia tuotteita on tarjolla sopuhintaan.

Näiltä Denssi miehiltä/naisilta löytyy yleensä ainoastaan sitä ydinjäte pussia eli Odens – Cold dry nuuskaa.

Löysitkö itsesi?

Meitä nuuskaajia on monia erilaisia. Ehkä tunnistit itsesi tai sinulla on mielessä oma kategoria johon ehkä kuulut.

Mielelläni kuulen teitä hyvät lukijat, että minkälainen nuuskaaja juuri sinä olet? Mitkä Nuuskat ja nikotiinipussit ovat juuri sinun makuusi?

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *