ICE – Glacier Breeze nikotiininuuska on ICE nikotiininuuska perheen yksi suosittu tuote. ICE nikotiininuuska brändillä on tällä hetkellä 8 erilaista makua, joita on tilattavissa Suomeen.

Luulen että sinäkin voit löytää oman uudne suosikin ICE nikotiinipusseista.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Tänään kokeillaan onko ICE – Glacier breeze nikotiinipussista mihinkään.

Avalanchesta nimi vaihtui Glacier breezeksi ja tietojeni mukaan, makua on tullut rutkasti lisää. Varmastikin tämä Zonnic annospussit voittaa.

ICE – Glacier breeze

Glacier breeze on Mintun ja omenan makuinen nikotiinipussi. Tämähän kuulostaa erinomaiselta makuyhdistelmältä.

ICE nikotiinipusseilla onkin jo monia erinomaisia makuja ja aikalailla hyvä laatuisiakin vielä. Ainakin meikäläisen mieleen ovat olleet nämä ICE – pussukat.

ICE nikotiinipussit löytyy Nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

ICE - Glacier breeze nikotiininuuska
  • Maku: Omena/Minttu
  • Hinta: Alk. 5.50€
  • Pusseja: 20 Kpl
  • Nikotiini: 4mg

ICE – Glacier Breeze arvostelu

ICE – Glacier Breeze purkin design on silmää miellyttävä, kuten oikeastaan kaikki ICE nikotiinipussi kiekkojen designit. Innolla odotellaan että jos tässä olisi oikein mahtava tuoreen kesäisen mintun ja omenan maku!

Ensivaikutelma

Purkki on oikein hyvännäköinen ja toimii kuten pitää. Tästä saa jo päällisin puolin erinomaisen kuvan koko tuotteesta. Tietty Dopen design on mielestäni edelleen se kaikkein upein.

Kärsään leimahtaa samantien erinomainen tuoksu. Ei ehkä ihan suoraan tuore omena ja minttu, mutta samantapainen ja oikein hyvä karkkimainen tuoksu. Kyllähän herkkuhanurina voisin syödä nämäkin pussit.

Maku

Maku on yhtä hyvä kuin se tuoksukin. Sitä makua irtoaa oikein mukavasti kun kielellä pyörität pussin yläpeltiin.

Huomaa myös että tuotekehitystä on tässä tapauksessa tehty, nimittäin aikaisemmassa Avalanchessa ei ollut lähellekkään näin paljon makua.

Tuntuma

Tuntuma on taattua ICE laatua. Nämä pussit tuntuvat erinomaisilta ja ovat mukavan kokoisia. Maku, tuntuma ja design toimii.

Tässä nikotiinipussissa ei kovaa porausta löydy joten tämä sopii varmasti erinpomaisesti niille vanhoille tervakeuhkoille, jotka ovat päättäneet siirtyä nikotiinipusseihin.

Myös ne jotka pitävät makoisista nikotiinipusseista tulevat varmasti pitävään tästä pussista.

Jos kovaa porausta kaipaa niin silloin kannattaa kokeilla ICE – Frost tai PAZ – Cool mint tai Snatch – Frozen nikotiinipusseja.

ICE – Glacier Breeze arvosana

  • Poraus: 1/5
  • Maku: 5/5
  • Suutuntuma: 5/5
  • Hinta: 4/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *