Paz on uusi tulokas Suomen nikotiinipussi markkinoilla. Paz Cool minttiä on kehuttu keskustelupalstoilla todella paljon. Otetaanpas siis selvää onko tästä mihinkään!

Nikotiinipussi arvostelussa tänään

PAZ – Cool mint on tuo uusin uutuus nikotiinipussit.com nettikaupassa. Sieltä totuttuun tapaan muutamassa päivässä humpsahti meikäläisen postiin laatikko, joka oli täynnä PAZ kiekkoja.

PAZ – Cool mint nikotiinipussi

PAZ toi markkinoille kolme eri makua: Liquorice mint, Cool mint ja Citrus. Tänään näistä testaillaan Paz Cool mint.

PAZ nikotiinipusseihin on todella moni tykästynyt ja kehunut kuinka hyviä makuja on PAZ tuottanut. Katotaan jos toimii myös keisarilla nämä.

Nikotiininuuska paz cool mint
  • Maku: Minttu
  • Hinta: Alk 5.90€
  • Pusseja: 20 kpl
  • Nikotiinia: 3,9mg/pussi

Paz Cool mint nikotiinipussi arvostelu

Paz on suhteellisen uusi tuttavuus Suomen markkinoilla ja näihin nikotiinipusseihin onkin todella moni tykästynyt! Varsinkin Tämä Cool mint on varmasti todella monen vanhan nuuskaajan mieleen.

Ensivaikutelma

PAZ – Cool mint nikotiinipussi kiekon design on simppeli ja vaatimaton. Kiekko kumminkin toimii ja ajaa asiansa. Tuoksu Cool mintissä on mukavan raikas ja minttuinen.

Maku

PAZ – Cool mint nikotiinipussin maku on erittäin raikas ja oikein mukavasti poraava. Mintun maku on sopivan vahva eikä mielestäni ole ollenkaan kemiallista vivahdetta. Tää on hyvä.

Tuntuma

Tuntuma toimii ja pussi tuntuu huulessa erinomaiselta. Pussi tuntuu ja näyttää erittäin laadukkaalta tekeleeltä. Pussi on 0,5g kokoinen joten voit iskeä biitin huuleen vaikka ristiäisissä, ilman että näytät siltä että olet käynyt Brasiliassa laittamassa betonia huuleen.

Jos pidät isommasta jötkäleestä huulessa niin kannattaa siinä tapauksessa kokeilla Dopen nikotiinipusseja rinnalla. Dopesta löytyy hiukan isompi nikotiinipussi..

Paz Cool mint arvosana

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 5/5
  • Suutuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *