Biitti nikotiinipussit ovat tällä hetkellä uusin tulokas nikotiinipussien valikoimaan. Biitti on julkaissut kirjoitus hetkellä 3 makua jotka ovat Biitti Eucalyptus, Biitti Wintergreen sekä Biitti Strong mint. Biittiä onkin jo kehuttu todella hyväksi nikotiinipussiksi. Biitti nikotiinipussit voit tilata nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Laitoinkin Biitit heti julkaisun jälkeen tilaukseen nikotiinipussit.com verkkokaupasta. Nyt on siis Biitti Eucalyptus testissä! Toivotaan että tässä olisi oikeasti hyvä tuote.

Biitti saapui minulle postissa jälleen todella nopeasti. Tilauksesta meni kaksi päivää ja nikotiinipussit olivat käsissäni.

Biitti Eucalyptus

Uudet Biitti nikotiinipussit ovat 0,6g kokoisia. Eucalyptus sekä Strong mint on jo julkaistu, mutta voisin kuvitella että sieltä on tulossa lisää muitakin makuja.

Nikotiinipussien instagramissa ainakin välähti myös muitakin makuja. Jos en väärin nähnyt niin tulossa olisi myös Biitti Chili bomb.

Nyt ensimmäisenä biittinä on testissä eucalyptus. Katsotaan onko tämä parempi kuin nicofy.com verkkokaupan Volt Deep freeze.

Biitti eucalyptus nikotiinipussi
  • Maku: Eukalyptus
  • Hinta: 4,90€
  • Pusseja: 30Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Biitti Eucalyptus Nikotiininuuska arvostelu

Biitti on odotettu uutuus, joka saapui nikotiinipussit.com verkkokaupalle. Biitti on on varmasti Suomalaisille mieleinen jo pelkästään nimensä takia. Biitti nikotiininuuskat ovat saaneet ilmeisen hyvän vastaanoton, nimittäin huomasin että, Biitti Eucalyptus loppui jo parissa päivässä nikotiinipusseilta.

Ensivaikutelma

Biitti Eucalyptuksen ensivaikutelma on erinomainen. Design on mielestäni todella hieno. Tässä on myös selvästi ajateltu lätkäfaneja isolla kädellä! Myös on todella mahtavaa että Biitti nikotiinipusseja on rasiassa 30 kappaletta.

Tuntuma

Tuntuma on Eucalyptus nikotiinipussissa oikein hyvä, makua riittää sekä mukavaa poraustakin löytyy. Itse pussien laatu on myös todella korkea.

Maku

Kuten aikaisemmin mainitsin niin, Eucalyptus pussin maku on todella hyvä. Ei liian teollinen vaan juuri sopiva. Maistuu aikalailla eucalyptus pastillille. Monet nuuskaajat varmasti tykästyvät tähän Biitti nikotiinipussiin.

Tämä Biitti pussi on erinomainen esimerkiksi ICE – Freezereaperin rinnalle.

Biitti Eucalyptus arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 5/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *