Klint nikotiinipussit valmistaa Ruotsalainen Habit factory. Nämä pussit ovat jo saaneetkin jo oman käyttäjä kuntansa Suomessa. Klint nikotiinipussi brändiltä ei ole mitään todella poraavaa nikotiinipussia tullut vielä vastaan, joten mielestäni suurin osa Klinteistä on ennemminkin sopivia vanhoille tupakoitsijoille kuin nuuskaajille. Sillä nuuskaajat toivovat yleensä kovaa tuntumaa huulessa.

Nuuskaajille voisin veikata sopivaksi tuota mintun makua, kuten yleensä kyseinen maku on ollut nuuskaajien suosikki.

Nyt Nicofy.com on saanut nämä ”premium nikotiinipussit” valikoimaansa. Klintin valikoimaan pärähti kerralla 5 erilaista makua. Klint mint, Klint liquorice,Klint honeymelon, Klint White mulberry sekä myös Klint passion fruit.

Näiden nikotiinipussien nikotiinipitoisuus on 4mg, joten Klint nikotiininuuskaa on laillista tilata Suomeen.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Nicofy.com verkkokaupasta tilasin itselleni nämä Klintin uudet pussit. Nicofyn toimitus oli jälleen erinomaisen nopea. Nämä Klintin tuotteet ovat uutuus nicofyn verkkokaupassa ja klintit minulla ensimmäistä kertaa meikäläisen testissä.

Nicofy.com ja nikotiinipussit.com verkkokauppojen toimitus on ollut kyllä aina todella kohdallaan. Henkilökohtaisesti ei ole ollut kertaakaan mitään ongelmia tilausteni kanssa.

Klint Passion fruit

Uudet klint nikotiinipussit ovat slim mallisia ja sisältää nikotiinia 4mg per pussi. Lukemani arvostelut klint nikotiinipusseista ovat oikeastaan olleet oikein hyviä, näitä sanotaankin myös Premium pusseiksi.

Maku ja laatu pitäisi olla Klinteissä kohdallaan, kokeillaan kuinka hyviä nämä kaikki klint nikotiininuuskat ovatkaan. Klint Mint sekä Klint Liqourice ja Klint honeymelon olivatkin mieleisiä itselleni.

Nyt on trooppisempi passion hedelmä vuorossa, joten tämä voisi olla hedelmien ystäville uusi suosikki pussi!

  • Maku: Passion hedelmä
  • Hinta: 4,49€
  • Pusseja: 24Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Klint Passion fruit Nikotiininuuska arvostelu

Klint on Ruotsissa valmistettu nikotiinipussi, joka on saanut oman käyttäjä kuntansa Suomessa. Laadun pitäisi olla korkea, sekä makujen todella hyviä.

Nyt onkin trooppisempaa makua tarjolla, toivotaan että pussi yllättää positiivisesti.

Ensivaikutelma

Klintin design on todella kliini ja siisti. Ei mielestäni ehkä hienoin design, mutta ihan toimiva kumminkin.

Tuoksu on Klint Passion fruit pussissa on hyvä, ei mielestäni mitenkää hirveän keinotekoinen tuoksu. Mutta suht lähelle on minusta päästy aidon passion hedelmän tuoksua.

Klint nikotiinipussien määrä on 24 kpl/rasia, joten nämä pussit varmasti riittävät hiukan pitempään, kuin joillain muilla brändeillä.

Pussin laatu on jälleen todella hyvä, ja kuten olen kuullut ja kokeillut, tämä tuote vaikuttaa kyllä premium laadulta. Tähän mennessä ei ole tullut itselleni Klintin laadusta sanomista.

Tuntuma

Klint nikotiininuuskat ovat slim mallisia, mutta täyttää silti huulen oikein mukavasti. Mukavaa tuntumaa sekä kevyttä porausta löytyy, joten tällä tuotteella varmasti pystyy tupakan helposti lopettamaan.

Klintissä on paljon mukavampi tuntuma kuin esimerkiksi, ZYN nikotiinipusseissa. Klintin pussit ovat paljon kosteampia ja tuntuvat myös laadukkaammilta. Mielestäni makua löytyy myös runsaammin.

Maku

Maku on on tässä Klint Passion fruit pussissa mielestäni oikein hyvä. Makua löytyy oikein hyvin, ja maku säilyy pitkään. Ehkä ei ihan passion hedelmän maku, mutta sen tunnistaa tästä kyllä.

Ei ehkä ole minulle oikea maku mutta, jos haluat kokeilla jotain uutta, niin tämä kannattaa kyllä kokeilla. Tästä löytyy kyllä makua ja suosittelenkin tätä varsinkin jos haluat päästä tupakasta eroon.

Klint Passion fruit nikotiinipussit voit tilata täältä.

Loppupeleissä Klintti on kokeilemisen arvoinen, ja on oikein hyvä tuote. Suosittelen klinttejä varsinkin tupakoitsijoille. Nuuskaajien kannattaa lukea arvostelut Freezereaperista , Ice Frost 2.0 sekä Dope nikotiinipusseista.

Klint Passion fruit arvostelu

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 3/5
  • Poraus: 2/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.