Klint nikotiinipussit valmistaa Ruotsalainen Habit factory. Nämä pussit ovat jo saaneet oman kannattaja kuntansa Suomessa. Klint nikotiinipussi brändillä ei ole mitään super poraavaa pussia tullut vielä vastaan, joten voisin kuvitella että suurin osa Klinteistä on ennemminkin sopivia vanhoille tupakoitsijoille kuin nuuskaajille.

Nuuskaajille voisin veikata sopivaksi tuota mintun makua, kuten yleensä kyseinen maku on ollut nuuskaajien suosikki.

Nyt Nicofy.com on saanut nämä ”premium nikotiinipussit” valikoimaansa. Klintin valikoimaan pärähti kerralla 5 erilaista makua. Klint mint, Klint liquorice,Klint honeymelon, Klint white mulberry sekä myös Klint passion fruit.

Näiden nikotiinipussien nikotiinipitoisuus on tietysti se 4mg, jolloin nikotiininuuskaa on laillista tilata Suomeen.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Nicofyn verkkokaupasta tilasin itselleni monia uusia pusseja. Nicofyn toimitus ei pettänyt vieläkään. Nämä Klint tuotteet ovatkin ekaa kertaa meikäläisen testissä.

Nicofy.com ja nikotiinipussit.com verkkokauppojen toimitus on ollut kyllä aina todella kohdallaan.

Klint Liquorice

Uusi klint nikotiinipussi on slim mallinen ja sisältää nikotiinia 4mg per pussi. Arvostelut klint nikotiinipusseista ovat olleet erinomaisia, ja näitä sanotaankin myös Premium pusseiksi.

Maku ja laatu pitäisi olla näissä kohdallaan, katsotaan kuinka hyviä nämä kaikki klint nikotiininuuskat ovatkaan. Klint Mint olikin mieleinen itselleni.

klint liquorice
  • Maku: Lakritsi
  • Hinta: 4,49€
  • Pusseja: 24Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Klint Liquorice Nikotiininuuska arvostelu

Klint on tuon läntisen naapurimaamme tuotos, joka on saanut jo pienen käyttäjä kunnan Suomessa. Laadun pitäisi olla erittäin korkea, sekä makujen erinomaisia. Minulla onkin suuret odotukset tästä lakritsin makuisesta Klintin nikotiinipussista.

Ensivaikutelma

Klintin design on todella kliini ja siisti. Ei mielestäni ehkä hienoin design, mutta varmasti mieleinen joillekkin.

Tuoksu on tässä Klint Liquorice pussissa oikein hyvä, ja lakritsin tuoksu on oikein mieleinen. Klint nikotiinipussien määrä on 24 kpl/rasia, joten nämä pussit riittää hiukan pitempään, kuin ehkä jotkut muut tuotteet.

Pussin laatu vaikuttaa todella hyvältä, ja kuten olen kuullut, tämä tuote vaikuttaa kyllä premium laadulta. Tähän mennessä ei ole tullut itselleni Klintin laadusta sanomista.

Tuntuma

Klint nikotiininuuskat ovat slim mallisia, mutta täyttää silti huulen oikein mukavasti. Mukavaa tuntumaa sekä kevyttä porausta löytyy, joten tällä varmasti pystyy tupakan helposti lopettamaan.

Jos vertaan esimerkiksi Shiro licorice nikotiinipussiin, on tässä mielestäni hiukan mukavampi tuntuma. Jokaisella on tietenkin omat mieltymyksensä tuntumaan ja makuun.

Maku

Maku on on tässä Klint Liquorice pussissa oikein hyvä. Makua löytyy mukavasti, ja maku säilyy suhteellisen pitkään. Jos olet lakritsin ystävä, niin suosittelisin tätä tuotetta kokeilemaan Klint Liquorice nikotiinipussit voit tilata täältä.

Loppupeleissä Klintti on kokeilemisen arvoinen, ja on oikein hyvä tuote. Suosittelen klinttejä varsinkin tupakoitsijoille. Nuuskaajien kannattaa lukea arvostelut Freezereaperista sekä Dope nikotiinipusseista.

Klint Liquorice arvostelu

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 4/5
  • Poraus: 2/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.