Klint nikotiinipussit valmistaa Ruotsalainen Habit factory. Nämä pussit ovat jo saaneetkin jo oman käyttäjä kuntansa Suomessa. Klint nikotiinipussi brändiltä ei ole mitään super poraavaa pussia tullut vielä vastaan, joten voisin kuvitella että suurin osa Klinteistä on ennemminkin sopivia vanhoille tupakoitsijoille kuin nuuskaajille.

Nuuskaajille voisin veikata sopivaksi tuota mintun makua, kuten yleensä kyseinen maku on ollut nuuskaajien suosikki.

Nyt Nicofy.com on saanut nämä ”premium nikotiinipussit” valikoimaansa. Klintin valikoimaan pärähti kerralla 5 erilaista makua. Klint mint, Klint liquorice,Klint honeymelon, Klint white mulberry sekä myös Klint passion fruit.

Näiden nikotiinipussien nikotiinipitoisuus on tietysti se 4mg, joten Klint nikotiininuuskaa on laillista tilata Suomeen.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Nicofyn verkkokaupasta tilasin itselleni näitä Klintin uusia pusseja. Nicofyn toimitus oli jälleen todella nopea. Nämä Klintin tuotteet ovat minulla ensimmäistä kertaa meikäläisen testissä.

Nicofy.com ja nikotiinipussit.com verkkokauppojen toimitus on ollut kyllä aina todella kohdallaan. Henkilökohtaisesti ei ole ollut kertaakaan mitään ongelmia tilausteni kanssa.

Klint Honeymelon

Uudet klint nikotiinipussit ovat slim mallisia ja sisältää nikotiinia 4mg per pussi. Kuulemani arvostelut klint nikotiinipusseista ovat olleet oikein hyviä, ja näitä sanotaankin myös Premium pusseiksi.

Maku ja laatu pitäisi olla Klinteissä kohdallaan, kokeillaan kuinka hyviä nämä kaikki klint nikotiininuuskat ovatkaan. Klint Mint sekä Klint Liqourice olivatkin mieleisiä itselleni.

  • Maku: Hunajameloni
  • Hinta: 4,49€
  • Pusseja: 24Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Klint Honeymelon Nikotiininuuska arvostelu

Klint on Ruotsalaisten valmistama nikotiinipussi, joka on saanut oman käyttäjä kuntansa Suomessa. Laadun pitäisi olla korkea, sekä makujen todella hyviä. Minulla onkin suuret odotukset tästä herkullisen kuuloisesta hunajamelonin makuisesta nikotiinipussista.

Ensivaikutelma

Klintin design on todella kliini ja siisti. Ei mielestäni ehkä hienoin design, mutta varmasti mieleinen joillekkin muille tyypeille.

Tuoksu on tässä Klint honeymelon pussissa on hyvä, ei mielestäni mitenkää kovin keinotekoinen tuoksu. Klint nikotiinipussien määrä on 24 kpl/rasia, joten nämä pussit varmasti riittävät hiukan pitempään, kuin ehkä jotkut muut tuotteet.

Pussin laatu vaikuttaa todella hyvältä, ja kuten olen kuullut, tämä tuote vaikuttaa kyllä premium laadulta. Tähän mennessä ei ole tullut itselleni Klintin laadusta sanomista.

Tuntuma

Klint nikotiininuuskat ovat slim mallisia, mutta täyttää silti huulen oikein mukavasti. Mukavaa tuntumaa sekä kevyttä porausta löytyy, joten tällä tuotteella varmasti pystyy tupakan helposti lopettamaan.

Klintissä on paljon mukavampi tuntuma kuin esimerkiksi, ZYN nikotiinipusseissa. Klintin pussit ovat paljon kosteampia ja tuntuvat myös ehkä laadukkaammilta.

Maku

Maku on on tässä Klint Honeymelon pussissa mielestäni todella hyvä. Makua löytyy oikein mukavasti, ja maku säilyy suhteellisen pitkään. Jos pidät hunajamelonin mausta, niin tässä on kyllä todella loistava tuote juuri sinulle. Klint honeymelon nikotiinipussit voit tilata täältä.

Loppupeleissä Klintti on kokeilemisen arvoinen, ja on oikein hyvä tuote. Suosittelen klinttejä varsinkin tupakoitsijoille. Nuuskaajien kannattaa lukea arvostelut Freezereaperista sekä Dope nikotiinipusseista.

Klint Honeymelon arvostelu

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 2/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.