Klint nikotiinipussit valmistaa Ruotsalainen Habit factory. Nämä pussit ovat jo saaneet oman kannattaja kuntansa Suomessa. Klint nikotiinipussi brändillä ei tietääkseni ole mitään super poraavaa pussia, joten voisin kuvitella että suurin osa Klinteistä on ennemminkin sopivia vanhoille tupakoitsijoille kuin nuuskaajille.

Nuuskaajille voisin veikata sopivaksi tuota mintun makua, kuten yleensä kyseinen maku on ollut nuuskaajien suosikki.

Nyt Nicofy.com on saanut nämä ”premium” nikotiinipussit valikoimaansa. Klintin valikoimaan pärähti kerralla 5 erilaista makua. Klint mint, liquorice, honeymelon, white mulberry sekä myös passion fruit.

Näiden nikotiinipussien nikotiinipitoisuus on tietysti se 4mg, jolloin nikotiininuuskaa on laillista tilata Suomeen.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Sieltä Nicofyn varastosta tärähti postilootaan minun haettavakseni hiukan uusia pusseja. Nicofyn toimitus ei pettänyt vieläkään. Nämä Klint tuotteet ovatkin ekaa kertaa meikäläisen testissä.

Nicofy.com ja nikotiinipussit.com verkkokauppojen toimitus on ollut kyllä aina todella kohdallaan.

Klint Mint

Uusi klint nikotiinipussi on slim mallinen ja sisältää nikotiinia 4mg per pussi. Arvostelu klint nikotiinipusseja kohtaan on ollut erinomaista, ja näitä sanotaankin myös Premium pusseiksi.

Maku ja laatu pitäisi olla näissä todella kohdallaan, katsotaan kuinka hyviä nämä kaikki klint nikotiininuuskat ovatkaan. Tämä arvostelu voi olla erittäinkin mielenkiintoinen.

Klint mint nikotiininuuska
  • Maku: Minttu
  • Hinta: 4,49€
  • Pusseja: 24Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Klint Mint Nikotiininuuska arvostelu

Klint on tuon läntisen naapurimaamme tuotos, joka on saanut jo pienen käyttäjä kunnan Suomessa. Laadun pitäisi olla erittäin korkea, sekä makujen erinomaisia.

Ensivaikutelma

Klintin design on todella kliini ja siisti. Tuoksu on tässä Klint mint nikotiinipussissa oikein hyvä, ja mintun tuoksun voi helposti erottaa. Klint nikotiinipussien määrä on 20 kpl/rasia.

Pussin laatu vaikuttaa todella hyvältä, ja kuten olen kuullut, tämä tuote vaikuttaa kyllä premium laadulta.

Tuntuma

Klint nikotiininuuskat ovat slim mallisia, mutta täyttää silti huulen oikein mukavasti. Mukavaa tuntumaa sekä kevyttä porausta löytyy, joten tällä varmasti pystyy tupakan helposti lopettamaan.

Olen tottunut tietysti jo käyttämään Frost 2.0 ja Snatch frozenia, ja näissä on omasta mielestä tuntuma oikein hyvin kohdillaan. Tietysti porauksessa Klintti jää näiden kahden varjoon.

Maku

Minttu maistuu ja nikotiinin tarve tulee täytettyä täysin. Hiukan lisää voisi olla mieleeni makua, mutta vain hiukan.

Tämä tuntuu olevan oikein hyvä hintalaatu suhteeltaan koska hinta on kumminkin alle 5.00€. Mutta Snatch frozenista tämä ei vie mielestäni voittoa, ja Snatchit maksavat tällä hetkellä vain 3.90€.

Loppupeleissä Klintti on kokeilemisen arvoinen, ja on oikein hyvä tuote. Suosittelen klinttejä varsinkin tupakoitsijoille. Nuuskaajien kannattaa lukea arvostelut Freezereaperista sekä Dope nikotiinipusseista.

Jos kiinnostuit ja haluat kokeilla jotain uutta, niin tilaa Klint Mint täältä

Klint Mint arvostelu

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 4/5
  • Poraus: 3/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.