Ice nikotiinipussit alkavatkin olla jo tunnettuja Suomessa. Näitä ICE nikotiinipusseja saat tilattua suoraan netistä osoitteesta www.nikotiinipussit.com. Tämä verkkokauppa onkin nuuskaajan unelmapaikka.

Ice on tuonut jo monia erilaisia makuja Suomeen, ja moni on niihin jo ihastunutkin. Ice on tuottanut jo monia erilaisia erinomaisia makuja. Yksi suosikeistani onkin Ice freezereaper sekä Ice Frost. Ice tuotteilla on ollut hiukan laatuongelmia, mutta ne on pääosin nyt ilmeisesti korjattu.

Täss on yksi erinomainen nikotiininuuska brändi, joka kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Huomasin että nikotiinipussien Instagramissa ilmoiteltiin taas uutuudesta, ja siellä olikin Frost 2.0 päivitys. Ai, että kun innostuin, sillä perinteinen Ice frost on ollut yksi kestoisuosikkejani.

Sieltä tulikin tilaus taas todella nopeasti, ja parin päivän sisään sain purkit lähimpään smartpostiini.

Ice Frost 2.0

Vetääkö uusi Ice Frost 2.0 vertoja vanhalle Ice frostille? Alkuperäinen Ice frost ei ole todellakaan huono tuote ollenkaan, vaan yksi parhaista.

Mitä Ice Frost 2.0 voisikaan tarjota enemmän kuin perinteinen frost? Porausta on lisätty ainakin tietojen mukaan paljon kovemmaksi. Tämähän voi olla perinteisen nuuskan suurkuluttajalle erinomainen tuote!

Frost 2.0 nikotiininuuska
  • Maku: Minttu
  • Hinta: 5,9€
  • Pusseja: 20Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Ice frost 2.0 – Nikotiininuuska arvostelu

Ice nikotiininuuskat ovat olleet erittäin hyviä ja laadukas vaihtoehto, jo isoksi kasvaneessa nikotiinipussi valikoimassa, jota on tilattavissa Suomeen.

Nikotiinipussit ja Nicofyn verkkokaupoilla on jo yhteensä todella iso valikoima erilaisia nikotiininuuskia, ja en ole kaikkia kerennyt vielä arvostelemaan.

Nikotiinipusseilta löytyy tuotteita, joita ei saa mistään muualta, ja nicofylla on se todella suuri ja halpa valikoima. Molemmat kaupat ovat olleet mielestäni oikein luotettavia.

Ensivaikutelma

Mutta miltäs tämä Frost 2.0 nyt vaikuttaakaan. Design on mielestäni paljon näyttävämpi ja pirteämpi kuin perinteisessä Ice – Frost kiekossa. Mukavan pirtsakka sinisen hohto toimii erittäin hyvin.

Tuoksu on Frost 2.0 nikotiininuuskassa erittäin intensiivinen. Voin uskoa että tästä kyseisestä nikotiininuuskasta löytyy todellakin sitä kovaa porausta ja jäätävää tuntumaa.

Tuntuma

Pussi vaikuttaa kestävämmältä kuin aikaisemmat, Tuntuma on perinteisesti oikein hyvä, mutta poraus alkaa todella nopeasti.

Huh, melkeinpä tuntuu siltä kuin että laittaisit jääpalan ylähuuleen. Tässä on todellakin kovempaa porausta kuin perinteisessä Ice – Frosti pusseissa.

Tämä on hyvinkin erilainen poraus kuin esimerkiksi ICE freezereaperissa tai Dissident Fiery Ice nikotiininuuskassa.

Maku

Maku jää ehkä hiukan peittöön tuon todella kovan porauksen jälkeen, mutta kyllä sitäkin hyvin löytyy. Maku on oikein hyvä ja perus Icen minttu, joka ei petä.

Suosittelen tätä oikeastaan vain vanhoille nuuskaajille tai sinulle jos haet kovaa tuntumaa huuleesi, nimittäin tämä todellakin poraa!

Ice Frost 2.0 arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 6/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *