Tundra nikotiinipussit on yksi tämän hetken uusimpia nikotiinipussit.com verkkokaupan brändejä. Tundran löydät vain ja ainoastaan nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nikotiinipusseilla on myynnissä myös Tundran lisäksi Dope, Nyytti, PAZ sekä Ice nikotiinipusseja. Kaikki brändit ovat olleet erittäin laadukkaita ja ovat minulle oikein hyvin maistuneet.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Tundrat sain nopeasti muutamassa päivässä lähimpään postiini. Ei ole vielä pettänyt nikotiinipussien kuljetus palvelu ainakaan minua.

Maksimissaan on tilauksesta mennyt minulla 4 päivää kun olen saanut nikotiinipussi kiekot lokerooni. Nopein toimitus tuli 2 päivässä.

Tundra Mango blast

Mango on todellakin minun mieleeni. Toivonkin että Tundran mango blast olisikin tajunnan räjäyttävä maku! Jotkut ihmiset ovat sitä kyllä paljon kehuneetkin.

Dopen Ice mango on mielestäni kyllä oikein loistava tuote, mutta katsotaan päihittääkö Tundra Dopen mango pussit.

tundra mango blast nikotiinipussi
  • Maku: Mango
  • Hinta: 5,9€
  • Pusseja: 20Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Tundra Mango blast – Nikotiininuuska arvostelu

Tundralta löytyy tällä hetkellä kolmea erilaista makua. Tundra – Glacier mint, Tundra – Icy citrus sekä nyt arvostelussa oleva Tundra – Mango blast.

Aikasemmat Tundra maut ovat olleet varsin hyviä. Ei ehkä ihan samaa luokkaa kuin Dopet ja Nyytti , mutta ovat oikein hyviä kumminkin.

Tundrille löytyy varmasti oma käyttäjä kuntansa, joka pitää näistä nikotiinipusseista paljonkin.

Ensivaikutelma

Design on Tundra nikotiinipusseissa aivan loistava. Kunnon pyörremyrsky löytyy kannesta ja tuokin mieleeni tulevan maku myrskyn huulessani.

Tundran tuoksu onkin oikein loistava. Autenttinen mangon tuoksu tulee tästä mielestäni.

Tuntuma

Tundran nikotiinipussit ovat todella miellyttävän tuntuisia huulessa. Tietysti vanhana nuuskaajana pidän hiukan enemmän pulleista pusseista, kuin slim mallisista pusseista.

Maku

Maku on Tundra mango blastissa oikein hyvä. Hiukan mieto mutta hyvä. Ehkä tässä tapauksessa käännyn enemmän Dope Ice mangon puoleen.

Tämä tundran mango pussi toimii varmasti loistavasti sinulla joka, on lopettamassa tupakin polttoa.

Tundra Mango blast arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 4/5
  • Poraus: 4/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *