Biitti nikotiinipussit ovat tällä hetkellä uusin tulokas nikotiinipussien valikoimaan. Biitti on julkaissut kirjoitus hetkellä 4 makua jotka ovat Biitti Eucalyptus, Biitti Wintergreen sekä Biitti Strong mint. Biittiä onkin jo kehuttu todella hyväksi nikotiinipussiksi. Biitti nikotiinipussit voit tilata nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Täräytin Biitti Chili bombin samantien tilaukseen kun se julkaistiin nikotiinipussit.com verkkokaupassa.

Biitti kiekot saapuivat jälleen todella nopeasti, muutaman päivän sisään kiekot saapuivat lähimpään smartpostiini.

Biitti Chili bomb

Nämä uudet Biitti nikotiinipussit ovat 0,6g kokoisia. Eucalyptus, Strong mint , Wintergreen sekä Biitti Chilibomb nikotiinipussit on jo kirjoitushetkellä julkaistu, mutta voisin kuvitella että sieltä on tulossa vielä jotakin lisää jossain vaiheessa.

Olenkin Chilin suuri ystävä ja tämä nikotiinipussi voikin todella olla chilin ystävien uusi suosikki!

Biitti chlibomb nikotiinipussi
  • Maku: Chili & Minttu
  • Hinta: 5,90€
  • Pusseja: 30Kpl
  • Nikotiini: 4mg

Biitti Chili bomb Nikotiininuuska arvostelu

Biitti nikotiinipussit on erittäinkin odotettu uutuus, ja nyt Biittejä onkin jo neljä erilaista makua. Biitti nikotiinipussit ovatkin varmasti Suomalaisten mieleen jo pelkästään nimensä takia.

Ensivaikutelma

Chilibombin ensivaikutelma on erinomainen. Pelkästään nikotiinipussikiekot ovat erinomaisen näköisiä, ja ovatkin nuuskakeisarin mieleen.

Tuoksu on tässä todellakin suhteellisen voimakas ja chilinen , vaikuttaa oikein hyvältä.

Tuntuma

Itse pussit ovat Biitissä erinomaisen tuntuisia ja todella kosteita, itsehän todellakin pidän oikein kosteista pusseista. Kosteista pusseista mielestäni irtoaa paljon enemmän makua kuin hiukan kuivemmista pusseista.

Pussi on minulle miellyttävän kokoinen ja porausta tuntuu yllinkyllin. Varmasti chilin ystävät ja vanhat nuuskaajat tulevat pitämään tästä tuotteesta.

Jos et kaipaa juurikaan porausta niin kannattaa kokeilla vaikka PAZ Citrus.

Maku

Maku on chili bombissa hyvin vahvasti chilinen, hiukan tulee myöhemmin myös mintun tuntua. Tämä pussi on kyllä mielestäni ehkä parhaimpia Chilipusseja mitä on markkinoilla. Tämä on mielestäni parempi kuin ICE FreezeReaper.

Jos et kaipaa kumminkaan todella kovaa porausta, mutta silti mukavasti tuntumaa, suosittelisin vaihtoehdoksi Snatch – Frozen nikotiinipusseja.

Biitti Chili bomb arvostelu

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 6/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *