Ice nikotiininuuskia on kirjoitus hetkellä yhdeksän erilaista makua. Icen valmistamia tuotteita on mahdollista tilata Suomeen ainoastaan nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Icen nikotiininuuskia on ollut mahdollista tilata Suomeen noin vuoden verran. Ice nikotiininuuska brändistä on kasvanutkin jo erittäin suosittu. Yksi omista suosikeistani on Ice Frost ja Ice Freezereaper.

Nikotiininuuska arvostelussa tänään

Islannin pussia eli Ice – Guavalava tornihan se saapui mukavasti smartpostiin tänään. Tutusta verkkokaupasta nämä guavalava nikotiininuuskat tilasin, ja pärähti normaalisti smartpostiin taas kolmessa päivässä.

Näitä Ice nikotiininuuskia et siis löydä esimerkiksi nuuskakairan tukusta, vaan siis ainoastaan Nikotiinipussit.com verkkokaupasta.

Ice – Guavalava

Nikotiininuuska brändinä Ice on varmasti jo tunnettu Suomessa, mutta ei ehkä ihan niin tunnettu kuin esimerkiksi Ettan.

Usealla Nikotiininuuska brändillä menee vielä varmasti hetki, että ovat perinteisesten nuuska brändien kanssa yhtä tunnettuja.

Ice Guavalava
  • Maku: Guava ja Chili
  • Hinta: 5,9€
  • Pusseja: 20Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Ice Guavalava – Nikotiininuuska arvostelu

Ice nikotiininuuskalla on jo monia mielestäni hyviä makuja, Tästä esimerkkinä todella hyvin poraava Ice – Freezereaper, joka on todella kova haastaja denssille. Toinen Odenssin kova kilpailija on Ice Frost.

Ensivaikutelma

Purkin design on todella upea, ehkä yksi hienoimpia mitä olen nähnyt. Islannin pojat ovat kyllä hienosti onnistuneet purkin designin kanssa.

Kiekko on muuten samanlainen kuin muutkin Icen kiekot. Guavalavan tuoksu on erittäin makoisa, voi jösses sentään. Tää on varmasti varsinkin mimmien mieleen.

Tuntuma

Tuntuma Guavalavassa on perinteinen Icen tuntuma, porausta kyllä löytyy rutkasti. Vanhat nuuskaajat tietysti usein toivovat että nikotiininuuska pussit olisivat yhtä pullukoita kuin perinteiset nuuska pussit, kuten esimerkiksi R42 nuuskassa on jytkyt pussit.

Maku

Maku on on minulle kyllä erittäin mieleinen. Todella makeahko ja kunnon polttoa perään. Ei huono siis ollenkaan. Hiukan on samaa kuin Ice habanero sunsetissa, mutta kovempa poltto ja tietysti eri makuinen tämä pussi.

Tämä pussi siis varmasti toimii vanhoille nuuskaajille oikein hyvin! Guavalava voi olla hiukan liikaa jos olet lopettamassa tupakointia, koska tämä nikotiininuuska poraa huultasi kuin remonttireiska konsanaan.

Ice – Guavalava arvosana

  • Hinta: 4/5
  • Maku: 5/5
  • Poraus: 5/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *