Dissident nikotiinipussit ovat saaneet pikkuhiljaa suosiota nikotiinipussien käyttäjien keskuudessa. Dissidentiltä on tähän mennessä löytynyt oikein laadukkaita nikotiinipusseja tähän mennessä. Pussikeisari, eli meikäläinen on ainakin näihin pusseihin tykästynyt.

Nikotiinipussi arvostelussa tänään

Dissident – Peach tea onkin löytänyt tiensä meikäläisen käsiin tänään. Dissident nikotiinipussit löysinkin Nicofy.com verkkokaupasta.

Dissidenteissä joita olen kokeillut, on löytynyt oikein hyvää porausta. Siksi ehkä hiukan olenkin innoissani tästä uudesta Dissidentin tuotteen testauksesta.

Dissident – Peach tea

Nyt ois teen imailijoille, ja fiilistelijöille tehty uusi ja mahtavan oloinen nikotiinipussi. Voisi kuvitella että tästä saisikin esimerkiksi Lipton tee herkun makua huuleen.

Vaikka monen tee harrastajan mielestä Lipton onkin pahanmakuista teetä. Mutta meikäläinen pitää tee junttina myös liptonista!

Dissident – Peach tea kuulostaa kyllä erinomaisen hyvälle. Jos tämä nikotiinipussi on lähellä autenttista Persikka teen tai Jääteen makua, tämä tulee varmasti olemaan suosittu nikotiinipussi. Kuulostaa taas kyllä oikein hyvälle.

Dissident - Peach tea
  • Maku: Persikka tee
  • Hinta: 4,45€
  • Pusseja: 20Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Dissident – Peach tea nikotiinipussi arvostelu

Dissident nikotiinipusseilta löytyy tällä hetkellä 6 erimakuista nikotiinipussia.

Hyvin todennäköisesti melkeinpä jokainen löytää Dissidentin valikoimasta mieleisensä maun, jota tykkää käyttää päivittäin. Ainakin pussikeisarin makunystyrät ovat näistä pitäneet.

Ensivaikutelma

Dissidentillä on musta simppeli design nikotiinipussikiekoissaan. Peach tea -maussa on käytetty hiukan kultausta, joka tuo ehkä jopa hiukan juhlatunnelman tuntua.

Pussit tuntuvat hyppysissäni erittäin laadukkailta ja eivät tunnu helposti hajoavan. Kosteutta on pusseissa myös oikein sopivan tuntuisesti. Tuoksuhan tässä on erittäin hyvä.

Ei ihan perus liptonin persikka teen tuoksua löydy, mutta teen tuoksun tästä mielestäni tunnistan.

Tuntuma

Dissident – Peach tea nikotiinipussi on erittäin hyvän tuntuinen. Aluksi tuntui erittäin terävästi maku ja poraus. Dissident sopii kyllä ainakin meikäläisen huuleen oikein loistavasti.

Maku

Makua riittää Dissident – Peach tea nikotiinipussissa oikein mukavasti. Pussista löytyy mukavasti persikan makua.

Uskon että jos pidät teen lipittämisestä, niin tässä on yksi erinomainen vaihtoehto juuri sinulle.

Jos vaihtamassa tupakkaa johonkin muuhun nikotiinituotteeseen ja haluat tätä nikotiinipussia kokeilla, niin kannattaa varautua kairaukseen ylähuulessa. Jos et pidä kovasta tuntumasta huulessasi niin silloin kannattaa harkita esimerkiksi PAZ – Citrus nikotiinipussi.

Kaiken kaikkiaan tämä on erinomaisen makuinen nikotiinipussi.

Dissident – Peach tea arvosana

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 4/5
  • Poraus: 5/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *