Shiro ja tupakoinnin lopettaminen

Euroopassa suuren suosion saanut Shiro nikotiininuuska on erinomainen apu siihen niin vaikeaan tupakoinnin ja nuuskan lopettamiseen. Kun joudut siihen haastavaan tilanteeseen jolloin tupakan tai nuuskan lopettaminen on elämässä ajankohtaista, suosittelen vahvasti kokeilemaan Shiron tuotteita.

Shiron valmistaa erittäin tunnettu valmistaja nimeltään AG snus. Valmistajan muita tunnettuja tuotteita on esimerkiksi ”Kapten” niminen nuuska sekä Sisu nuuska. Kapten nuuskaa on myytävänä suomalaisten suosimassa, haaparannassa sijaitsevassa nuuskakairan tukussa.

Nämä pohjolasta kotoisin olevat nikotiininuuskat valmistetaan Tanskassa. Shiro nikotiininuuska pussit ovat slim mallisia. Joten käyttäessäsi nikotiininuuskaa, turpasi ei näytä siltä että olisit laittanut kilon botoxia huuleen. Shiro nikotiinipussit ovat myös kosteus tasapainoltaan mukavan kosteita.

Shiro nikotiinipussit netistä

Shiro nikotiininuuska tuotteita löydät esimerkiksi Nicofy.com nettikaupasta. Nicofyn nettikaupasta voi tilata laillisesti kaikkia heidän tuotteita suomeen. 108 purkkia nikotiininuuskaa voit tilata laillisesti ja ilman minkäänlaisia ongelmia suomeen. Ainakaan itsellä ei ole ollut mitään ongelmia. Shiro nikotiininuuska maksaa kyseisellä sivustolla alkaen 4.50€.

Nikotiininuuska arvostelut

Tältä sivulta löytyy nopea läpikäynti Shiro – nikotiininuuskista jotka olen käsiini saanut. Tarkemmat arvostelut ja speksit kirjoitan jokaisesta tuotteesta erikseen arvostelu osioon.

Shiro cool mint nikotiininuuska

Shiro – Cool mint

Shiro nikotiininuuska brändin makuja löytyy Nicofy.com nettikaupasta 5 erilaista makua. Shiro – Cool mint on erittäin mahtava ja herkullinen spearmintin ja mentholin yhdistelmä. Tällä tuotteella jää varmasti tupakka sekä nuuska pois. Shiro – Cool mint porautuu huuleen ja on jopa oiva korvaaja odens nuuskalle jos sitä on tottunut käyttämään.

Shiro virginia classic

Shiro – Virginia classic

Virginia classic on jännittävän makuinen nikotiininuuska. Shiro – Virginia classic on hienosti jäljitellyt virginia tupakan makua. Tämä nikotiininuuska siis maistuu tupakalle, mutta tuotteessa ei ole tupakkaa. Jotkut ihmiset ovat verranneet Virginia classic nikotiininuuskaa myös Ettan nuuskaan.

Shiro – Licorice

Tupakoinnin ja nuuskan lopettaminen tulee helpoksi Shiro – Licoricen avulla. Tämä nikotiininuuska tuoksuu makoisalta lakritsilta ja myöskin maistuu sille! Jos täräytät Tämän nikotiininuuskan huuleesi niin aika varmasti tupakkasi jäävät homehtumaan askiin ja vanhat nuuskasi kuivahtavat purkkeihinsa.

Shito Nikotiininuuska

Shiro – True north

Shiron – True north on mintun ja mentholin makuinen tuote mikä löytyy Nicofy.com nettikaupasta. True north on todellakin pohjolan juuret omaava tuote, joka on vain sitä raikkautta täynnä.

Shiro fresh mint nikotiininuuska

Shiro – Fresh Mint

Shiro – Fresh mint on nimensä mukaan raikkaan mintun makuinen nikotiininuuska. Tämä AG snus yhtiön tuottama raikas minttu on erinomaisen makuinen nikotiininuuska! Jos Shiro – cool mint ei ole omaan makuun, vaan kaipaa hiukan erilaista niin tässä on yksi vaihtoehto mitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *