Tämä Kettupussi on GN tobaccon ensimmäinen tupakatonnuuska brändi. Aikamoisen suosion on tämä raikas ja ihan mukavasti poraava nikotiininuuska saanutkin.

White fox – nikotiininuuska

Etelä-Helsingissä asuva toverini täräytti kouraani pari White fox kiekkoa. Heitin innoissani tuplat huuleen ja perkele alkoikin ruskea mäyrä ilmoittelemaan että haluasi perseestäni pihalle. Huh, onneksi ei käynyt vahinkoa.

White fox arvostelu

White fox nikotiininuuska poraa ihan mukavasti ja makuakin riittää. Tämä ei kumminkaan ole paras nikotiininuuska mitä olen kokeillut. Snatch – Frozen on mielestäni vielä parempi. Kyllähän tämä on kokeilemisen arvoinen nikotiininuuska jos sitä sattuu käsiinsä saamaan.

White fox nikotiininuuskaa ei ole mahdollista tilata suomeen.
  • Maku: Minttu
  • Hinta: 5.90€
  • Pusseja: 20kpl
  • Nikotiini: 16mg

White fox nikotiininuuskan tilaaminen

White fox nikotiininuuskaa ei voi tilata suomeen. Lähimmät paikat josta white fox nikotiininuuskaa löytää on Ruotsi sekä Viro. Tuotetta on myynnissä joissakin ulkomaisissa nettikaupoissa. Tämän tuotteen voit löytää esimerkiksi Tallinnan pienistä putiikeista. Hinta tosin voi silloin olla jo paljon kovempi kuin tuo 5,90€.

White fox arvostelu

White fox kiekko on oikein mukavan näköinen ja design toimii ainakin omaan silmään. White foxin kiekko on aika perus boxi ja ei siitäkään mitään valitettavaa.

Ensivaikutelma

Kun täräytin white fox purkin auki, tuli sieltä mukava ja raikas mintun tuoksu. Täräytin pussia yläpeltiin ja kyllähän se white fox poraa oikein mukavasti. Hiukan ehkä jää Snatch – Frozenin varjoon tämä kumminkin. Voittaa kyllä helposti Killan cold extreme nikotiininuuskan.

Tuntuma

White fox tuntuma on on miellyttävä. Nikotiinipussi on miellyttävän tuntuinen ja kosteus tuntuu olevan mukavasti balanssissa. Nikotiinipussi ei tunnu olevan liian pieni eikä liian iso.

Maku

Makua tästä pussista irtoaa ihan mukavasti. White foxin minttu on miellyttävä ja yllätti positiivisesti. Tietysti makua voisi ehkä olla hiukan enemmän jotta nousisi kärkitaisteluun Snatchin ja Dopen kanssa.

White fox arvosana

  • Hinta: 2/5
  • Maku: 4/5
  • Poraus: 4/5
  • Suutuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *