Dissident nikotiinipussit ovat tulleet tutuiksi Suomalaisille Nicofy.com verkkokaupasta. Dissident on kasvattanut suosiotaan Suomessa ja onkin todella suosittu nykyään.

Monilla foorumeilla on näitä kehuttu, sekä monet ystäväni ovat tähän brändiin ihastuneetkin ja alkavat ollakkin vannoutuneita ”Dissidenttiläisiä”.

Nikotiinipussi arvostelussa tänään

Nyt pyörittelen tätä mustaa kiekkoa käsissäni ja mietinkin että tuleekohan tästä taas uusi suosikkini vai onko esimerkiksi Dope – Ice mango parempi.

Molemmat pussit ovat ilmeisen makeahkoja ja samantyylisiä. Noh, kohtahan tuo selviää.

Dissident – Citrus

Dissident, eli toisinajattelija. Tuleekohan meikäläisestä toisinajattelia kun olen tämän pussin törkännyt turbiiniin.

Tämä pussi on kuvauksen mukaan makeahkon appelsiinin makuinen. Toivon että tässä olisi lisäksi jonkun verran potkua. Sitten tämä kyseinen tuote voisi todellakin olla minun makuuni.

Dissident - Citrus nikotiinipussi
  • Maku: Makeahko appelsiini
  • Hinta: 4,50€
  • Pusseja: 20Kpl
  • Nikotiini: 3,9mg

Dissident – Citrus nikotiinipussi arvostelu

Dissident on löytänyt tiensä viimein pussikeisarin karvaisiin käsiin. Dissidentillä on Nicofy.com verkkokaupassa tarjolla tällä hetkellä 6 erimakuista tuotetta.

Tuoreimpana tulokkaana Dissident perheessä on Dissident – Terva, jos kohta saisin tämän tervan testiin ja vertaamaan sitä Nyytti – Tervalakuun.

Ensivaikutelma

Jaahas, tutkitaanpas hiukan tätä mustaa Dissident – Citrus kiekkoa. Design on siisti ja ihan miellyttävä.

Tulee mieleeni että tämä sopisi hyvin jollekkin palkkamurhaajalle, pankkiirille tai muuten vaan kaverille joka on muuten vaan aina puku päällä.

Tuoksu tässä on oikein pätevä, ei ehkä parhain ikinä mutta oikein hyvä. Varsinkin jos vertaa vaikka Odens – cold dry nuuskaan tämä on taivaallinen tuoksu.

Tuntuma

Pussi on oikein laadukkaan tuntuinen ja muutebkin Dissidentin kokonaisuus vaikuttaa erittäin laadukkaalta.

Dissident – Citruksesta löytyy mukavasti makua ja jopa poraakin oikein mukavasti. Kelpaa vanhalle nuuskaturvalle tämä kyllä oikein hyvin.

Maku

Makua siis löytyy ja on ihan hyvä appelsiini. Ei aivan autenttista appelsiinia ole tähän saatu, mutta on kyllä hyvä! Makua riittää myös pidemmäksi aikaa.

Ei ole siis samanlainen kuin Zafari – Red sea orange nikotiinipussi, josta en oikeastaan makua juurikaan löytänyt.

Dissident – Citrus arvosana

  • Hinta: 5/5
  • Maku: 4/5
  • Poraus: 4/5
  • Tuntuma: 5/5

Vastaa

Kerrohan oma mielipiteesi*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *